Näytön esittäminen videokokouksen aikana

Voit jakaa koko näytön tai tietyn ikkunan kokouksessa. Voit näyttää esimerkiksi dokumentteja, esityksiä tai laskentataulukoita.

Vinkkejä:

• Kun käytät Google Workspacea, voit järjestää suuria etätapahtumia.
  • Workspace-organisaatiot, joilla on järjestelmänvalvojan oikeudet, voivat laittaa tämän ominaisuuden päälle tai pois päältä koko organisaatiossa.
  • Kun klikkaat Näytä tietokoneella ennen kokoukseen liittymistä, liityt lisäominaisuustilassa. Jos valitset tämän, mikrofoni ja kaiutin eivät ole käytettävissä.

Lue lisää järjestelmänvalvojien Google Meet ‐asetuksista.

Näytön esittäminen videokokouksen aikana

Vinkki: Kokouksessa voi olla enintään 10 samanaikaista esitystä kerrallaan.

Jos haluat esittää mobiililaitteen näytön kaikille videokokouksen osallistujille, aloita lähetys:

1. Liity videokokoukseen.
  2. Napauta näyttöä ja sitten Lisää Google Chromen muokkaaminen ja hallinta.
  3. Napauta Jaa näyttö Näytön jakaminen ja sitten Aloita jakaminen.
    • Jos haluat jakaa ääntä, merkitse "Näytä kaikille" ‑ponnahdusikkunan ruutu valituksi. Kun ääntä jaetaan, taustahälyn vaimennus ei ehkä ole käytettävissä.
      • Vinkki: Jos et näe valintaruutua jakamisen aikana, äänen jakaminen ei ehkä ole käytettävissä laitteella. Ominaisuus on käytettävissä vain Meet-sovelluksessa .
    • Jos mykistät mikrofonin, ääntä ei enää jaeta.

Vinkki: Voit esittää näyttösi myös toisen henkilön esityksen aikana. Jos aloitat esittämisen, toisen henkilön esitys keskeytyy.

Voit lopettaa mobiililaitteen näytön esittämisen lopettamalla jakamisen:

1. Napauta videokokousnäytöstä Lopeta jakaminen Esityksen peruminen ja sitten OK.

Liittyminen vain esittämistä varten

Kun liityt kokoukseen näyttämistä varten, vain ikkuna tai sovellus näytetään videokokouksessa. Audiota tai muuta videota ei jaeta.
  1. Avaa Meet-sovellus Tapaaminen
    • Napauta tulevien kokousten videokokousta.
    • Jos haluat liittyä kokoukseen koodilla tai lyhytnimellä, napauta Liity koodilla

Vinkki: Voit käyttää lyhytnimiä ainoastaan organisaatioosi kuuluvien henkilöiden kanssa. Vain Google Workspace ‑käyttäjät voivat tällä hetkellä käyttää kokousten lyhytnimiä.

1. Sen sijaan, että napauttaisit Liity, napauta Jaa näyttö.
  2. Napauta Tietoja näytön jakamisesta ‑ikkunasta Jatka.
  3. Napauta kokouksesta Aloita nyt.

Vinkki: Voit esittää näyttösi, vaikka joku muu esittäisi samaan aikaan.

Näytön jakamisen estäminen osallistujilta

Tärkeää: Jotta voit käyttää tätä ominaisuutta, sinun on laitettava Järjestäjän tehtävät päälle.
Kokouksen järjestäjä voi estää osallistujia jakamasta näyttöjään. Jos otat esitykset pois päältä toistuvista kokouksista tai samaa kokouskoodia käyttävistä kokouksista, asetus tallennetaan ja sitä käytetään seuraavassa ajoitetussa kokouksessa. Jos laitat esitykset pois päältä kertaluontoisesta kokouksesta, pikakokouksesta tai kokouksesta, jolla on lyhytnimi, esitykset palaavat käyttöön kyseisen kokouksen päätyttyä.

Näytön jakamisen laittaminen päälle tai pois päältä

1. Napauta näyttöä kokouksessa ja sitten Valikko Lisää.
  2. Napauta Järjestäjän asetukset .
  3. Laita näytön alareunasta Näytön jakaminen päälle tai pois päältä.