Afegir persones a una reunió de Google Meet o suprimir-ne

A Google Meet, pots afegir persones a una videotrucada abans o després que comenci. També pots suprimir persones durant la videotrucada.

Algunes persones han de sol·licitar permís per poder unir-se a la videotrucada. Per obtenir més informació, consulta l'article Unir-se a una reunió.

Afegir persones a una videotrucada en curs

Afegir persones a una reunió

1. A la part inferior dreta, fes clic a Persones Persones i després Afegeix persones Afegeix persones.
  2. Introdueix el nom o l'adreça electrònica i després Envia un correu.

Compartir la informació per unir-se a una reunió

1. A la part inferior dreta, fes clic a Detalls de la reunió .
  2. Fes clic a Copia la informació per unir-se a la reunió.
  3. Enganxa els detalls de la reunió en un correu electrònic o en una altra aplicació i envia'ls.

Afegir un participant per telèfon a una reunió en curs

Pots afegir una persona per telèfon a una videotrucada de Google Meet en determinats països i regions.

1. Després d'unir-te a la reunió, a la part inferior dreta, fes clic a Persones Persones.
  2. Fes clic a Afegeix persones Afegeix persones i, a continuació, Truca Truca .
  3. A la finestra, selecciona el país al qual truques per afegir el codi de país i introdueix el número de telèfon de la persona a qui vols trucar.
  4. Fes clic a Truca Truca.

Països i regions admesos

Per veure una llista completa de països i regions, consulta els països on s'admet afegir convidats per telèfon.

Admetre participants de manera massiva a una reunió de Google Meet

Pots admetre participants i alumnes de manera massiva a una reunió de Google Meet. Només l'organitzador de la reunió pot veure o aprovar les sol·licituds per unir-s'hi. L'organitzador de la reunió ha de quedar-se a la reunió per aprovar les sol·licituds.

1. Quan aparegui una sol·licitud per unir-se a la reunió, fes clic a Admet o Denega l'entrada.
  2. Fes clic a Mostra-ho tot quan hi hagi diversos participants esperant per unir-se a la reunió. Tria una opció:
    • Al costat del nom, fes clic a Admet o Denega l'entrada per admetre o rebutjar els participants d'un en un.
    • Fes clic a Admet totes les persones o a Rebutja totes les persones per admetre o rebutjar tots els participants alhora.

Suprimir persones durant una videotrucada

Important: en el cas de les reunions que tinguin la gestió d'amfitrions activada, només l'amfitrió o el coamfitrió de la reunió poden suprimir els participants. Si la gestió d'amfitrions està desactivada, qualsevol persona del domini dels organitzadors de la reunió pot suprimir els participants.

Suprimir participants o presentacions d'una reunió

1. Passa el cursor per sobre del requadre d'una persona o d'una presentació.
  2. Fes clic a Més opcions i, a continuació, Suprimeix de la trucada.

Suprimir participants o presentacions que no són al disseny

1. A la part inferior dreta, fes clic a Mostra tothom People Tab.
  2. Al costat del participant que vols suprimir, fes clic a Més accions More.
  3. Selecciona Suprimeix de la trucada.
  4. Al quadre que s'obre, selecciona una o més de les opcions següents:
  • Per suprimir només un participant, selecciona Suprimeix.
  • Per suprimir un participant i marcar que ha fet un ús abusiu, selecciona Emplena un informe d'ús abusiu.
  • Per assegurar-te que un participant no es torna a unir a la mateixa reunió, selecciona Bloqueja.
    • Important: si bloqueges un usuari, només estarà bloquejat a la reunió actual o a les reunions simultànies que utilitzin el mateix codi. Tanmateix, podrà unir-se a altres reunions que organitzis. Per permetre que els usuaris es tornin a unir a una reunió en què se'ls ha bloquejat, els has de tornar a convidar manualment des de dins de la reunió.

Usuaris de Google Workspace for Education: si les sol·licituds d'un participant per unir-se a una reunió es deneguen dues vegades, no podrà tornar a sol·licitar-ho. En aquests casos, l'organitzador de la reunió pot tornar a convidar-lo manualment a la reunió.

Finalitzar la reunió per a tothom

Important: la gestió d'amfitrions ha d'estar activada per utilitzar la funció Finalitza la reunió per a tothom.

Els amfitrions poden finalitzar la reunió per a tots els participants d'una reunió de Google Meet. Amb l'opció "Finalitza la reunió per a tothom", la reunió finalitza i se'n suprimeixen tots els participants automàticament, de manera que els amfitrions no han de suprimir-los manualment.

Pràctiques recomanades

• Els participants poden accedir a l'enllaç d'una reunió que ha finalitzat, però no s'hi poden unir fins que l'amfitrió de la reunió la reiniciï. La reunió es reiniciarà automàticament quan l'amfitrió s'hi torni a unir.
  • Per assegurar-se que els alumnes no puguin accedir a la funció de finalització de la reunió per iniciar o finalitzar reunions, els administradors poden desactivar l'opció de configuració "Crea una reunió" per als alumnes.
  • Alguns administradors de Workspace poden finalitzar una reunió en algunes edicions de Workspace amb l'eina d'investigació en seguretat. Obtén informació sobre com pots utilitzar l'eina d'investigació.
  • Crea una reunió cada vegada que vulguis reunir-te amb un altre grup de participants. Quan reiniciïs una reunió finalitzada, tots els participants anteriors podran unir-s'hi.

Per finalitzar una reunió per a tots els participants:

1. A la part inferior, fes clic a Surt de la trucada Finalitza la trucada.
  2. A la finestra que apareix, fes clic a Finalitza la reunió per a tothom.
  3. Per sortir de la reunió sense finalitzar-la per a tothom, fes clic a Surt de la reunió.

Consell: en finalitzar la reunió per a tots els participants, també finalitzaran totes les sales desdoblades obertes. Si n'hi ha moltes, la sala principal finalitzarà primer i pot ser que la resta de sales desdoblades tardin uns quants minuts.