Video- en audiokwaliteit verbeteren

U kunt de video- en audio-instellingen aanpassen zodat anderen uw video beter kunnen zien en u beter kunnen horen.

Tip: Voordat u deelneemt aan een vergadering kunt u ook meteen checken welke randapparaten beschikbaar en verbonden zijn. Meer informatie over hoe u uw video en audio controleert in Google Meet

Uw camera aan- of uitzetten

Belangrijk: U kunt de videoresolutie niet aanpassen met de mobiele Meet-app.

1. Tik op Camera Videocamera om de camera aan of uit te zetten.

De camera omdraaien in de Meet-app

U kunt de camera op uw mobiele apparaat omdraaien tijdens een videovergadering om de ruimte waarin u zich bevindt of uw omgeving te tonen. De Meet-app gebruikt standaard de selfie-weergave.

1. Open de Meet-app Meet-app.
  2. Neem deel aan een videovergadering.
  3. Tik rechtsboven op Van camera wisselen Schakelen tussen camera's.

Automatische aanpassing van de videobelichting aanzetten

Belangrijk: Deze instelling is alleen beschikbaar op desktops, iPhones en iPads. Als u toegang heeft tot Gemini Enterprise, Gemini Business of Google One AI Premium of als u een betrouwbare tester bent via Workspace Labs, gebruikt u studiobelichting.

Meet kan waarnemen of u onderbelicht bent. De helderheid kan automatisch worden aangepast om de zichtbaarheid te verbeteren. Als u niet wilt dat Meet de belichting automatisch aanpast, kunt u de aanpassing van de videobelichting uitzetten.

1. Open de Meet-app Meet-app.
  2. Neem deel aan een videovergadering.
  3. Tik rechtsonder op Meer .
  4. Tik op Instellingen  en dan Videobelichting aanpassen .

Uw audio wijzigen op een mobiel apparaat

Als u deelneemt aan een Google Meet-videovergadering op uw mobiele apparaat, kunt u schakelen tussen verschillende audioapparaten.

1. Tik tijdens een videovergadering op het scherm.
  2. Tik rechtsboven op Audiobron .
  3. Selecteer de audiobron:
    • Bedrade hoofdtelefoon
    • Telefoon
    • Speaker
    • Bluetooth

Portret retoucheren aanzetten

U kunt uw uiterlijk voor of tijdens een vergadering licht verbeteren. U kunt specifiek het volgende selecteren:

• Subtiel: Huid gladder maken, wallen onder ogen lichter maken en ogen enigszins witter maken.
  • Glad: Huid gladder maken, wallen onder ogen lichter maken en ogen enigszins witter maken.

Portret retoucheren is alleen beschikbaar in bepaalde Workspace-versies.

1. Open de Meet-app Meet-app.
  2. Tik voor of tijdens een vergadering op Effecten onderaan de zelfweergave.
  3. Selecteer een retoucheerinstelling:
    • Uit
    • Subtiel
    • Glad

U kunt deze instellingen ook aanpassen in het deelvenster Effecten.

Meer informatie over welke versies Portret retoucheren ondersteunen
  • Google One
  • Google Workspace Individual
  • Enterprise Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise / ESKU (ouder)
  • Enterprise Plus
  • G Suite ESKU
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Education Plus