Google Meet- ja Google Duo ‐sovellusten kuvakkeet ovat muuttuneet. Lue lisää.

Video- ja audioasetusten muuttaminen

Voit säätää kameraa ja mikrofonia, jotta muut kuulevat sinut paremmin ja jotta videokuva olisi selkeämpi.

Kameran vaihtaminen päälle tai pois

Tärkeää: Et voi muuttaa videon resoluutiota Meet-mobiilisovelluksella.

1. Voit vaihtaa kameran päälle tai pois valitsemalla Kamera Videokamera

Etu- tai takakameran valitseminen Meet-sovelluksessa

Voit vaihdella mobiililaitteen etu- ja takakameran välillä videokokouksen aikana, jos haluat esimerkiksi näyttää muille osallistujille, missä olet. Meet-sovellus käyttää oletuksena selfiekameraa.

1. Avaa Meet-sovellus Meet-sovellus.
  2. Liity videokokoukseen.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Vaihda kameraa Vaihda kamera.

Videon valaistuksen automaattisen säädön laittaminen päälle

Tärkeää: Tämä asetus on käytettävissä vain tietokoneella ja iOS-laitteilla.

Meet havaitsee alivalotuksen ja parantaa näkyvyyttäsi automaattisesti lisäämällä kirkkautta. Jos et halua, että Meet säätää valotusta automaattisesti, voit ottaa videon valaistuksen säädön pois päältä.

1. Avaa Meet-sovellus Meet-sovellus.
  2. Liity videokokoukseen.
  3. Valitse oikeasta alakulmasta Lisää "".
  4. Valitse Asetukset "" ja sitten Säädä videon valaistusta .

Audiolähteen vaihtaminen mobiililaitteella

Voit vaihtaa mobiililaitteen audiolaitteesta toiseen Google Meet ‑videokokouksessa.

1. Napauta näyttöä videokokouksen aikana.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta Audiolähde .
  3. Valitse audiolähde:
    • Langalliset kuulokkeet
    • Puhelin
    • Kaiutin
    • Bluetooth