Videon ja audion parantaminen

Voit muuttaa video- ja ääniasetuksia, jotta muut kuulevat sinut ja näkevät videosi paremmin.

Vinkki: Ennen kuin liityt kokoukseen, voit myös nopeasti tarkistaa, mitkä lisälaitteista ovat käytettävissä ja yhdistetty. Katso, miten voit tarkistaa videon ja äänen Google Meetissä.

Kameran vaihtaminen päälle tai pois

Tärkeää: Et voi muuttaa videon resoluutiota Meet-mobiilisovelluksella.

1. Voit vaihtaa kameran päälle tai pois valitsemalla Kamera Videokamera

Etu- tai takakameran valitseminen Meet-sovelluksessa

Voit vaihdella mobiililaitteen etu- ja takakameran välillä videokokouksen aikana, jos haluat esimerkiksi näyttää muille osallistujille, missä olet. Meet-sovellus käyttää oletuksena selfiekameraa.

1. Avaa Meet-sovellus Meet-sovellus.
  2. Liity videokokoukseen.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Vaihda kameraa Vaihda kamera.

Videon valaistuksen automaattisen säädön laittaminen päälle

Tärkeää: Asetus on käytettävissä vain tietokoneella, iPhonella ja iPadilla. Jos sinulla on pääsy Gemini Enterpriseen, Gemini Businessiin tai Google One AI Premiumiin tai jos olet luotettava testaaja Workspace Labsin kautta, käytä studiovalaistusta.

Meet havaitsee alivalotuksen ja parantaa näkyvyyttäsi automaattisesti lisäämällä kirkkautta. Jos et halua, että Meet säätää valotusta automaattisesti, voit ottaa videon valaistuksen säädön pois päältä.

1. Avaa Meet-sovellus Meet-sovellus.
  2. Liity videokokoukseen.
  3. Valitse oikeasta alakulmasta Lisää .
  4. Valitse Asetukset  ja sitten Säädä videon valaistusta .

Audiolähteen vaihtaminen mobiililaitteella

Voit vaihtaa mobiililaitteen audiolaitteesta toiseen Google Meet ‑videokokouksessa.

1. Napauta näyttöä videokokouksen aikana.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta Audiolähde .
  3. Valitse audiolähde:
    • Langalliset kuulokkeet
    • Puhelin
    • Kaiutin
    • Bluetooth

Kuvan parannuksen laittaminen päälle

Omaa ulkonäköä voi kohentaa kevyesti ennen kokousta tai sen aikana. Valittavissa on

• kevyt parannus, joka tasoittaa ihoa, häivyttää silmäpusseja ja valkaisee silmiä kevyesti
  • tasoitus, joka tasoittaa ihoa, häivyttää silmäpusseja ja valkaisee silmiä selkeämmin.

Kuvan parannus on käytettävissä vain tietyissä Workspace-versioissa.

1. Avaa Meet-sovellus Meet-sovellus.
  2. Napauta ennen kokoukseen liittymistä tai sen aikana Tehosteet oman kuvan alareunasta.
  3. Valitse kuvan parannuksen asetus:
    • Poissa päältä
    • Kevyt parannus
    • Tasoitus

Voit muuttaa asetuksia myös tehostepaneelista.

Kuvan parannusta tukevat versiot
  • Google One
  • Google Workspace Individual
  • Enterprise Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise / ESKU (vanha)
  • Enterprise Plus
  • G Suite ESKU
  • Teaching & Learning Upgrade
  • Education Plus