Millorar l'experiència de vídeo i d'àudio

Pots canviar la configuració de vídeo i d'àudio perquè els altres participants et puguin veure i sentir millor.

Consell: abans d'unir-te a una reunió, també pots comprovar a l'instant quins dispositius perifèrics tens disponibles i connectats. Obtén informació sobre com pots comprovar el vídeo i l'àudio a Google Meet.

Canviar la qualitat de la càmera o del vídeo a l'ordinador

Et recomanem que disminueixis la qualitat del vídeo si et trobes en una de les situacions següents:

• Retards en el vídeo o l'àudio
  • Connexió a la xarxa deficient
  • Bateria baixa
  • Disponibilitat de dades limitada
  • Altres problemes de qualitat

Canviar la resolució de la càmera o del vídeo

1. En un navegador web, obre meet.google.com/.
  2. Fes clic a Configuració Configuració i després Vídeo.
  3. Tria l'opció de configuració que vulguis canviar:
    • Càmera: selecciona el dispositiu de càmera. Si la càmera funciona, a la dreta de Vídeo, veuràs el feed de vídeo.
    • Resolució d'enviament: la qualitat d'imatge del teu dispositiu que veuen els altres.
    • Resolució de recepció: la qualitat d'imatge que veus dels altres participants.
  4. Fes clic a Fet.
Informació sobre les opcions de configuració de la resolució

Resolució d'enviament (màxima)

• Alta definició completa (1080p): aquesta opció només està disponible en ordinadors amb una càmera de 1080p i suficient potència de processament. És l'opció que utilitza més dades, però la imatge que envia la càmera és de la qualitat més alta.
  • Alta definició (720p): utilitza més dades, però la imatge que envia la càmera és d'alta qualitat.
  • Definició estàndard (360p): utilitza menys dades, però la imatge que envia la càmera és de menys qualitat.

Resolució de recepció (màxima)

• Alta definició completa (1080p): és l'opció que utilitza més dades, però reps la imatge de la qualitat més alta.
  • Alta definició (720p): utilitza més dades, però reps una imatge d'alta qualitat.
  • Definició estàndard (360p): per estalviar més dades, es desactiven les miniatures dels altres participants. Feed únic.
  • Només àudio: per utilitzar el mínim de dades possible, no es veu cap vídeo.
Informació sobre què necessites per enviar vídeo de 1080p

Important: la resolució de 1080p no s'admet a Firefox ni a Safari.

Qualsevol persona amb un dispositiu compatible pot rebre vídeo de 1080p. Només aquestes edicions poden enviar-ne:

• Business Plus
  • Business Standard
  • Education Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Plus
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Starter
  • Subscriptors de Google One amb 2 TB o més d'espai d'emmagatzematge
  • Google Workspace Individual
  • Teaching & Learning Upgrade

Activar l'enquadrament del vídeo

L'enquadrament del vídeo està disponible en aquestes edicions de Google Workspace
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Comptes de Teaching and Learning Upgrade
  • Workspace Individual
  • Subscriptors de Google One amb 2 TB o més d'espai d'emmagatzematge
Informació sobre què necessites per a l'enquadrament del vídeo

Necessites:

Activar l'acceleració per maquinari

Activa-la a Windows o Mac:

1. A la part superior dreta d'una finestra de Chrome, fes clic a Menú i, a continuació, Configuració .
  2. A l'esquerra, al costat de "Configuració avançada", fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Fes clic a Sistema Wrench.
  4. Si està disponible, activa l'opció Utilitza l'acceleració per maquinari quan estigui disponible.
  5. Reinicia Chrome.

Comprovar la compatibilitat amb WebGL

Comprova si el teu navegador és compatible amb WebGL a webglreport.com i verifica que a l'opció "Major Performance Caveat" (Advertiment important sobre el rendiment) hi ha el text "No".

Si el dispositiu és inestable o es bloqueja, és possible que el navegador desactivi WebGL. No pots forçar l'activació de WebGL en dispositius WebGL inestables. En alguns casos, pot ser útil actualitzar els controladors de la targeta gràfica o reiniciar el navegador. Obtén més informació sobre la compatibilitat amb WebGL.

Recomanació automàtica per a l'enquadrament i la il·luminació del vídeo

La recomanació automàtica només està disponible per als participants que tinguin un dispositiu amb dos nuclis o més que sigui compatible amb Hyper-Threading.

Quan s'inicia la trucada i l'enquadrament està activat, Meet torna a enquadrar o centrar el vídeo si:

• Estàs massa lluny de la càmera.
  • No s'ha centrat. Si no estàs centrat, pots tornar a centrar-te.

Si el dispositiu admet la recomanació automàtica:

• Meet et demanarà que activis aquesta funció.
  • Si no vols que Meet ajusti l'enquadrament, pots desactivar la funció.

Per activar l'enquadrament del vídeo:

1. A l'ordinador, obre Google Meet.
  2. Selecciona una videotrucada.
  3. Durant la trucada o abans d'unir-t'hi, fes clic a Més i, a continuació, Aplica efectes visuals .
  4. Fes clic a Aparença i, a continuació, Activa l'opció Enquadrament .

Tornar a centrar el vídeo

Per reduir les distraccions, Meet no torna a centrar l'usuari després de l'enquadrament inicial. Per tornar-te a centrar durant una reunió:

Al requadre de visualització pròpia

1. Passa el cursor per sobre del requadre de visualització pròpia.
  2. Fes clic a Més opcions i, a continuació, Torna a enquadrar.

Al menú Més opcions

1. Fes clic a Més opcions i, a continuació, Aplica efectes visuals .
  2. Fes clic a Aparença i, a continuació, Torna a enquadrar.

Activar l'ajust automàtic d'il·luminació del vídeo

Important: aquesta opció de configuració només està disponible en ordinadors i dispositius iPhone i iPad. Si tens accés a Gemini Enterprise, a Gemini Business o al pla prèmium d'IA de Google One, o bé si ets un verificador de confiança a Workspace Labs, utilitza la il·luminació d'estudi.

Quan l'ajust d'il·luminació del vídeo està activat, Meet pot detectar si estàs subexposat i pot realçar automàticament la brillantor per millorar la teva visibilitat. Meet et demanarà que activis aquesta funció si estàs subexposat i el dispositiu és compatible amb la recomanació automàtica. Si no vols que Meet ajusti automàticament la llum, pots desactivar l'ajust d'il·luminació del vídeo.

Per ajudar els dispositius a executar millor els vídeos en temps real, pots processar al núvol els ajustos d'il·luminació del fons. Amb aquesta funció, s'estalvia bateria, el processador consumeix menys energia i s'optimitza la qualitat de les videotrucades.

Informació sobre què necessites per aplicar efectes visuals en un ordinador

Activar l'acceleració per maquinari

Per activar l'acceleració per maquinari a Windows o Mac:

1. A la part superior dreta d'una finestra de Chrome, fes clic a Menú Més i, a continuació, Configuració.
  2. A l'esquerra, al costat de "Configuració avançada", fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Fes clic a Sistema Wrench.
  4. Activa Utilitza l'acceleració per maquinari. quan estigui disponible.
  5. Reinicia Chrome.

Comprovar la compatibilitat amb WebGL

Comprova si el teu navegador és compatible amb WebGL a webglreport.com i verifica que a l'opció "Major Performance Caveat" (Advertiment important sobre el rendiment) hi ha el text "No". És possible que el navegador desactivi WebGL si el dispositiu és inestable o es bloqueja. No pots forçar l'activació de WebGL en dispositius WebGL inestables. En alguns casos, pot ser útil actualitzar els controladors de la targeta gràfica o reiniciar el navegador. Obtén més informació sobre la compatibilitat amb WebGL.

Meet s'ajusta entre el processador del dispositiu i el basat al núvol

Meet fa automàticament els ajustos entre el processador d'efectes basat en el dispositiu i el basat al núvol. Prioritza el processament d'efectes basat al núvol als dispositius amb les característiques següents:

• Una CPU de quatre nuclis o inferior (menys de vuit nuclis lògics)
  • Infraestructura d'escriptoris virtuals (VDI)

Consell: si utilitzes la VDI, però no hi ha cap GPU disponible, s'utilitza el processament d'efectes basat al núvol. Això pot limitar la disponibilitat de les funcions d'efectes. Obtén informació sobre com pots preparar la teva xarxa per a les reunions.

Recomanació automàtica per a l'enquadrament i la il·luminació del vídeo

La recomanació automàtica només està disponible per als participants que tinguin un dispositiu amb dos nuclis o més que sigui compatible amb Hyper-Threading.

Informació sobre què necessites per al processament d'efectes basat al núvol

Meet fa automàticament els ajustos entre el processador d'efectes basat en el dispositiu i el basat al núvol. Prioritza el processament d'efectes basat al núvol als dispositius amb les característiques següents:

• Una CPU de quatre nuclis o inferior (menys de vuit nuclis lògics)
  • Infraestructura d'escriptoris virtuals (VDI)

Actualment, aquesta funció està disponible per a ordinadors Windows, ChromeOS i Linux que compleixin els requisits de processament basats en dispositius.

Actualment, el processament d'efectes basat al núvol està disponible per a aquestes funcions:

Important: els efectes visuals que utilitzen l'accelerador al núvol estan disponibles per als usuaris de Google Workspace Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus i Workspace Individual d'algunes regions aptes. Actualment són les següents:

• Àsia central
  • Europa
  • Àfrica septentrional
  • Amèrica del Nord
  • Àsia sud-oriental

Aviat afegirem aquesta funció a més regions.

1. A l'ordinador, obre meet.google.com.
  2. Uneix-te a una videotrucada.
  3. Durant la reunió o abans d'unir-t'hi, fes clic a Més i, a continuació, Configuració .
  4. A l'esquerra, fes clic a Vídeo i després Ajusta la il·luminació del vídeo

Activar l'ajust d'il·luminació pot alentir el dispositiu. Pots desactivar aquesta funció per permetre que altres aplicacions s'executin més ràpidament a l'ordinador.

Activar la funció Retoc de retrat

Pots retocar lleugerament el teu aspecte abans o durant una reunió. Pots seleccionar:

• Subtil: s'igualen les textures de la pell, s'aclareixen les ulleres i s'emblanquinen els ulls en un grau menor.
  • Suau: s'igualen les textures de la pell, s'aclareixen les ulleres i s'emblanquinen els ulls en un grau més evident.
  1. Abans d'unir-te a una reunió, a la part inferior de la visualització pròpia, fes clic a Aplica efectes visuals .
    • Durant la reunió, passa el cursor per sobre de la visualització pròpia. Al centre, fes clic a Aplica efectes visuals .
  2. Fes clic a Aparença i després Activa l'opció Retoc de retrat.
  3. Selecciona una opció del menú desplegable:
    • Subtil
    • Suau
Informació sobre quines edicions admeten la funció Retoc de retrat
  • Google One
  • Google Workspace Individual
  • Enterprise Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise/ESKU (edició heretada)
  • Enterprise Plus
  • ESKU de G Suite
  • Teaching & Learning Upgrade
  • Education Plus
Informació sobre què necessites per aplicar efectes visuals en un ordinador

Activar l'acceleració per maquinari

Per activar l'acceleració per maquinari a Windows o Mac:

1. A la part superior dreta d'una finestra de Chrome, fes clic a Menú Més i, a continuació, Configuració.
  2. A l'esquerra, al costat de "Configuració avançada", fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Fes clic a Sistema Wrench.
  4. Activa Utilitza l'acceleració per maquinari. quan estigui disponible.
  5. Reinicia Chrome.

Comprovar la compatibilitat amb WebGL

Comprova si el teu navegador és compatible amb WebGL a webglreport.com i verifica que a l'opció "Major Performance Caveat" (Advertiment important sobre el rendiment) hi ha el text "No". És possible que el navegador desactivi WebGL si el dispositiu és inestable o es bloqueja. No pots forçar l'activació de WebGL en dispositius WebGL inestables. En alguns casos, pot ser útil actualitzar els controladors de la targeta gràfica o reiniciar el navegador. Obtén més informació sobre la compatibilitat amb WebGL.