Få en bedre lyd- og videoopplevelse

Du kan endre video- og lydinnstillingene slik at andre kan se og høre deg bedre.

Tips: Du kan sjekke hvilke eksterne enheter som er tilgjengelige eller tilkoblet før du blir med i møter. Finn ut hvordan du sjekker lyd og video i Google Meet.

Slå kameraet på eller av

Viktig: Du kan ikke justere videooppløsningen via Meet-mobilappen.

1. For å slå kameraet av eller på, trykk på Kamera .

Bytt kamera i Meet-appen

Du kan snu kameraet på mobilenheten under et videomøte for å vise de andre deltakerne omgivelsene dine eller rommet der du befinner deg. I Meet-appen er speilvisningen valgt som standard.

1. Åpne Meet-appen Meet-appen.
  2. Bli med i et videomøte.
  3. Trykk på Bytt kamera øverst til høyre.

Bytt lydkilde på mobilenheter

Når du deltar i Google Meet-videomøter via mobilenheter, kan du veksle mellom ulike lydenheter.

1. Trykk på skjermen mens du er i et videomøte.
  2. Trykk på Lydkilde  øverst til høyre.
  3. Velg en lydkilde:
    • Hodetelefoner med ledning
    • Telefon
    • Høyttaler
    • Bluetooth

Slå på Separasjon av talelyd

Viktig:

• Denne funksjonen er tilgjengelig på Pixel 7 eller nyere.
  • Separasjon av talelyd kan bare brukes med hodetelefoner med ledning eller telefonens innebygde høyttalere. Du kan ikke bruke Bluetooth eller andre trådløse hodetelefoner.

Når du bruker Separasjon av talelyd, endres lyden av deltakerne etter hvor på skjermen de befinner seg.

1. Trykk på skjermen i et møte.

2. Trykk på Mer .

3. Trykk på Innstillinger .

4. Trykk på Separasjon av talelyd .

Slå på Retusjer ansiktet ditt

Du kan retusjere utseendet ditt før du blir med i et møte, eller i løpet av et møte. Du kan velge mellom disse alternativene:

• Lett: Hudutjevning, lysne mørke poser under øynene, lysne det hvite i øynene i mindre grad.
  • Utjevning: Lysne mørke poser under øynene, lysne det hvite i øynene i større grad.

Retusjer ansiktet ditt er bare tilgjengelig i enkelte Workspace-utgaver.

1. Før du blir med i et møte, eller i løpet av et møte, trykker du på Effekter nederst i speilvisningen.
  2. Velg en innstilling for retusjering under Utseende:
    • Av
    • Diskret
    • Jevn

Du kan også justere disse innstillingene i Effekter-panelet

Finn ut hvilke utgaver som har støtte for korrigering av portrett
  • Google One
  • Google Workspace Individual
  • Enterprise Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise / ESKU (eldre versjon)
  • Enterprise Plus
  • G Suite ESKU
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Education Plus