Als u realtime vertalingen van ondertiteling wilt testen, meldt u zich aan voor de Meet-bèta voor vertalingen van ondertiteling.

Ondertiteling gebruiken in een videogesprek

You can turn captions on to view subtitles as everyone speaks during a video call.

U kunt ondertiteling in het Engels gebruiken op alle locaties. Als u zich in de regio Azië-Pacific of Europa bevindt, kunt u ondertiteling in het Duits, Engels, Frans, Portugees (Brazilië), Spaans (Mexico) en Spaans (Spanje) gebruiken.

Tip: Als u een gesprek opneemt, wordt de ondertiteling niet weergegeven in de opname.

Ondertiteling aan- of uitzetten

1. Open de Meet-app Meet app.
  2. Neem deel aan een videogesprek.
  3. Tik rechtsonder op Meer Google Chrome aanpassen en beheren.
  4. Tik op Ondertiteling aanzetten "" of Ondertiteling uitzetten "".

De taal van de ondertiteling wijzigen

1. Tik onderaan op Menu Google Chrome aanpassen en beheren en dan Instellingen.
  2. Tik onder Ondertiteling op Taal.
  3. Kies een taal en dan Opslaan.
Belangrijk: De geselecteerde taal wordt de standaardtaal totdat u deze wijzigt.