De iconen van de Google Meet- en Google Duo-app veranderen. Meer informatie

Ondertiteling gebruiken in een videogesprek

U kunt de ondertiteling aanzetten om deze te zien terwijl iedereen spreekt tijdens een videogesprek.

U kunt ondertiteling gebruiken in deze talen:

• Engels
  • Frans
  • Duits
  • Portugees (Brazilië)
  • Spaans (Mexico)
  • Spaans (Spanje)

Tip: Als u een gesprek opneemt, wordt de ondertiteling niet weergegeven in de opname.

Ondertiteling aan- of uitzetten

1. Ga op uw computer naar Google Meet.
  2. Neem deel aan een videogesprek.
  3. Klik onderaan op Ondertiteling aanzetten "" of Ondertiteling uitzetten "".

De taal wijzigen

1. Klik onderaan het videogespreksscherm op Menu 3 dot menu icon en dan Ondertiteling "".
  2. Kies een taal en dan Toepassen.
Belangrijk: De geselecteerde taal wordt de standaardtaal totdat u deze wijzigt.