Visa personer i Google Meet

I Meet- eller Gmail-appen visas följande ruta:

• Upp till 8 rutor på din iPhone-skärm.
  • Upp till 48 rutor på iPad-skärmen.

Om du använder webbläsaren Safari på en iPad kan du visa upp till 49 rutor.

Visa någon i helskärm

1. Tryck på skärmen i ett möte så att samtalskontrollerna visas.
  2. Tryck på Fler alternativ Mer nere till höger om personens ruta.
  3. I menyn som öppnas trycker du på Helskärm Helskärm.
  4. När deltagaren är i helskärmsläge trycker du på skärmen igen för att få samtalskontrollerna att försvinna.
  5. Valfritt: Om du vill ta bort någon från helskärmsläget trycker du på personens ruta följt avFler alternativ Mer följt av Avsluta helskärm.

Tips! Om en lärare riktar sin kamera mot en svart tavla eller whiteboard men inte delar sin skärm kan eleverna välja att visa lärarens ruta i helskärmsläge så att de kan hänga med bättre.

Fästa en deltagare

1. Tryck på skärmen i ett möte så att samtalskontrollerna visas.
  2. Tryck på Fler alternativ Mer nere till höger om personens ruta som du vill fästa.
  3. I menyn som öppnas trycker du på Fäst Pin (keep).
  4. Valfritt: Om du vill lossa någon trycker du på Lossa nere till höger på deras skärm.

Om deltagarens ruta som du vill fästa inte visas trycker du på mötesnamnet högst upp. Tryck på Fler alternativ Mer följt av bredvid deltagarens namn på fliken Personer och sedan på Fäst Pin (keep).

Helskärm för någon som är fäst automatiskt

Tryck på Helskärm Helskärm nere till höger på den fästa deltagarens ruta.

Tips! Varje gång någon delar sin skärm fästs personens ruta automatiskt på skärmen.

Zooma ut för att få en bredare vy av en deltagare

Om någon inte syns helt i rutan eller om den är beskuren kan du zooma ut personens video.

1. Leta upp deltagarens ruta som du vill zooma ut.
  2. Zooma ut genom att nypa på skärmen.

Minimera självvisningsvideon

Minimera självvisningen om den flytande videon är i vägen eller hindrar dig från att följa en presentation.

1. Tryck på den flytande videon med självvisning i ett möte.
2. Tryck på menyn Merföljt avMinimera videon nere till höger på den flytande videon.