Finn ut hvordan du ser personer i Google Meet

I Meet- eller Gmail-appen har rutevisningen

• opptil 8 ruter på iPhone-skjermen
  • opptil 48 ruter på iPad-skjermen.

Hvis du bruker en Safari-nettleser på iPad, kan du se opptil 49 ruter.

Se andre i fullskjerm

1. I et møte trykker du på skjermen for å se samtalekontrollene.
  2. Trykk på Flere alternativer Mer nede til høyre for en deltakers rute.
  3. Trykk på Fullskjerm Fullskjermvisning i menyen som åpnes.
  4. Når deltakeren vises i fullskjerm, trykker du på skjermen igjen for å skjule samtalekontrollene.
  5. Valgfritt: For å avslutte fullskjerm for en deltaker, trykk på ruten hensetterfulgt avFlere alternativer Mer og så Avslutt fullskjerm.

Tips: Hvis en lærer peker kameraet sitt mot en tavle, men ikke deler skjermen sin, kan elevene vise lærerens rute i fullskjerm for å gjøre det enklere å følge med.

Fest en deltaker

1. I et møte trykker du på skjermen for å se samtalekontrollene.
  2. Nede til høyre for deltakerruten du vil feste, trykker du på Flere alternativer Mer.
  3. Trykk på Fest Pin (keep) i menyen som åpnes.
  4. Valgfritt: For å løsne en person, trykk på Løsne nederst til høyre på skjermen.

Hvis ruten til deltakeren du vil feste, ikke vises, trykker du på møtenavnet øverst. Ved siden av deltakerens navn på Folk-fanen trykker du på Flere alternativer Mer etterfulgt av trykk på Fest Pin (keep).

Velg fullskjermvisning for deltakere som er festet automatisk

Trykk på Fullskjerm Fullskjermvisning nede til høyre for den festede deltakerens rute.

Tips: Hver gang en deltaker deler skjermen sin, blir ruten hens automatisk festet på skjermen din.

Zoom ut for å se deltakeren i en større visning

Hvis en deltaker ikke er helt synlig i ruten sin, eller hvis visningen ser ut til å være beskåret, kan du zoome ut deltakerens video.

1. Finn deltakerruten du vil zoome ut.
  2. Klyp på skjermen for å zoome ut.

Minimer speilvisningsvideoen

Hvis den flytende speilvisningen er i veien eller hindrer deg i å følge en presentasjon, kan du minimere speilvisningen.

1. Trykk på den flytende speilvisningsvideoen i et møte.
2. Nederst til høyre for den flytende videoen trykker du på menyenMeretterfulgt avMinimer videoen .