Mensen bekijken in Google Meet

Naarmate meer deelnemers deelnemen, worden in de tegelweergave maximaal acht tegels op het scherm weergegeven.

Iemand op volledig scherm bekijken

1. Tik in een vergadering op het scherm om de gespreksopties te bekijken.
  2. Tik rechtsonder in de tegel van de persoon op Meer opties Meer.
  3. Tik in het menu dat wordt geopend op Volledig scherm Volledig scherm.
  4. Als het volledige scherm is geactiveerd voor de deelnemer, tikt u weer op het scherm om de gespreksopties te laten verdwijnen.
  5. Optioneel: Als u het volledige scherm voor iemand wilt uitzetten, tikt u op de tegel en danMeer opties Meer en dan Volledig scherm afsluiten.

Tip: Als een docent de camera op een schoolbord of whiteboard richt maar het scherm niet deelt, kunnen leerlingen de tegel van de docent op volledig scherm weergeven om alles makkelijker te volgen.

Een deelnemer vastzetten

1. Tik in een vergadering op het scherm om de gespreksopties te bekijken.
  2. Tik rechtsonder in de tegel van de persoon die u wilt vastzetten op Meer opties Meer.
  3. Tik in het menu dat wordt geopend op Vastzetten Pin (keep).
  4. Optioneel: Als u iemand wilt losmaken, tikt u rechtsonder in het scherm op Losmaken .

Als de tegel van de deelnemer die u wilt vastzetten niet zichtbaar is, tikt u bovenaan op de naam van de vergadering. Tik op het tabblad Mensen naast de naam van de deelnemer op Meer opties Meer en dan tik op Vastzetten Pin (keep).

Een automatisch vastgezette deelnemer op volledig scherm weergeven

Tik rechtsonder in de tegel van de vastgezette deelnemer op Volledig scherm Volledig scherm.

Tip: Als iemand het scherm deelt, wordt de tegel van die persoon automatisch vastgezet op uw scherm. U kunt een automatisch vastgezette deelnemer niet losmaken. U kunt wel een andere deelnemer vastzetten om de presentatie los te maken.

Uitzoomen voor een bredere weergave van een deelnemer

Als iemand niet helemaal zichtbaar is in de tegel of als de deelnemer bijgesneden lijkt, kunt u de video van de deelnemer uitzoomen.

1. Zoek de tegel van de deelnemer die u wilt uitzoomen.
  2. Knijp op het scherm om uit te zoomen.

Multitasken met de scherm-in-schermmodus

Belangrijk: De scherm-in-schermmodus wordt automatisch toegepast als u wegnavigeert van het hoofdscherm tijdens een vergadering.

Gebruik de scherm-in-schermmodus om de presentatie en de actieve spreker te volgen terwijl u aan het multitasken bent. U kunt bijvoorbeeld het volgende doen:

• De scherm-in-schermmodus gebruiken om in de Meet-app naar de pagina Berichten te gaan.
  • De scherm-in-schermmodus gebruiken om tijdens een vergadering een e-mail te sturen.

Tip: In de scherm-in-schermmodus ziet u altijd 2 kleine tegels. Een daarvan is een tegel voor de zelfweergave. Op de andere tegel ziet u de actieve spreker of de presentatie. U kunt scherm-in-scherm naar elke hoek van het scherm verplaatsen.

Zelfweergavevideo minimaliseren

Als uw zwevende zelfweergavevideo uw weergave blokkeert of voorkomt dat u een presentatie kunt volgen, kunt u de zelfweergave minimaliseren.

1. Tik in een vergadering op uw zwevende zelfweergavevideo.
2. Tik rechtsonder in de zwevende video op Menu Meer en dan Je video minimaliseren .