Informació sobre com es poden veure les persones a Google Meet

A l'aplicació Meet o Gmail, la visualització de mosaic mostra:

• Fins a 8 mosaics a la pantalla de l'iPhone.
  • Fins a 48 mosaics a la pantalla de l'iPad.

Si utilitzes el navegador Safari en un iPad, pots veure fins a 49 mosaics.

Veure una persona en pantalla completa

1. En una reunió, toca la pantalla perquè es mostrin els controls de trucada.
  2. A la part inferior dreta del mosaic de la persona, toca Més opcions Més.
  3. Al menú que s'obre, toca Pantalla completa Pantalla completa.
  4. Quan el participant es mostri en pantalla completa, torna a tocar la pantalla perquè els controls de trucada desapareguin.
  5. Opcional: per suprimir algú de la pantalla completa, toca el mosaic corresponent i després Més opcions Més i després Surt de la pantalla completa.

Consell: si un professor dirigeix la càmera a una pissarra sense compartir la pantalla, els alumnes poden veure el mosaic del professor en pantalla completa per seguir millor la classe.

Fixar un participant

1. En una reunió, toca la pantalla perquè es mostrin els controls de trucada.
  2. A la part inferior dreta del mosaic de la persona que vols fixar, toca Més opcions Més.
  3. Al menú que s'obre, toca Fixa Pin (keep).
  4. Opcional: per deixar de fixar algú, a l'extrem inferior dret de la pantalla, toca Deixa de fixar .

Si el mosaic del participant que vols fixar no es mostra, a la part superior, toca el nom de la reunió. A la pestanya Persones, al costat del nom del participant, toca Més opcions Més i després toca Fixa Pin (keep).

Veure en pantalla completa una persona que s'ha fixat automàticament

A la part inferior dreta del mosaic del participant que s'ha fixat, toca Pantalla completa Pantalla completa.

Consell: cada vegada que algú comparteix la pantalla, el seu mosaic es fixa automàticament a la pantalla.

Allunyar un participant per obtenir una visió més àmplia

Si algú no es mostra completament al mosaic o bé apareix retallat, pots allunyar el seu vídeo.

1. Cerca el mosaic del participant que vols allunyar.
  2. Pinça la pantalla per allunyar-la.

Minimitzar el vídeo de la visualització pròpia

Si el vídeo flotant de la visualització pròpia et tapa algun element o t'impedeix seguir una presentació, pots minimitzar la visualització pròpia.

1. En una reunió, toca el vídeo flotant de la visualització pròpia.
2. A la part inferior dreta del vídeo flotant, toca Menú Més i, a continuació, Minimitza el vídeo .