Osallistujien näkeminen Google Meetissä

Kun lisää osallistujia liittyy, ruudukkonäkymässä näkyy enintään kahdeksan ruutua.

Osallistuja koko näytölle

1. Napauta kokousnäyttöä, niin puheluiden säätimet tulevat näkyviin.
  2. Napauta henkilön oikeasta alakulmasta Lisäasetukset Lisää.
  3. Valitse avautuvasta valikosta Koko näyttö Koko näyttö.
  4. Kun osallistuja on koko näytön tilassa, voit piilottaa puhelun säätimet napauttamalla näyttöä uudelleen.
  5. Valinnainen: Jos haluat poistaa käyttäjän koko näytön tilasta, napauta hänen ruutuaan ja sittenLisäasetuksetLisää ja sitten Poistu koko näytöstä.

Vinkki: Jos opettaja suuntaa kameransa taululle tai valkotaululle, mutta ei jaa näyttöään, oppilaat voivat seurata laittaa opettajan koko näytölle seuratakseen opetusta paremmin.

Osallistujan kiinnittäminen

1. Napauta kokousnäyttöä, niin puheluiden säätimet tulevat näkyviin.
  2. Napauta kiinnitettävän ruudun oikeasta alakulmasta Lisäasetukset Lisää.
  3. Valitse avautuvasta valikosta Kiinnitä Pin (keep).
  4. Valinnainen: Voit poistaa kiinnityksen napauttamalla näytön oikeasta alakulmasta Irrota .

Jos kiinnitettävää ruutua ei näy, napauta yläreunasta kokouksen nimeä. Napauta Osallistujat-välilehdeltä osallistujan nimen vierestä Lisäasetukset Lisää ja sitten napauta Kiinnitä Pin (keep).

Automaattisesti kiinnitetty osallistuja koko näytölle

Napauta kiinnitetyn osallistujan ruudun oikeasta alakulmasta Koko näyttö Koko näyttö.

Vinkki: Kun joku jakaa näyttönsä, hänen osionsa kiinnitetään automaattisesti sinun näytöllesi. Vaikka automaattisesti kiinnitettyä osallistujaa ei voi irrottaa, voit irrottaa esityksen kiinnittämällä toisen osallistujan.

Näet laajemman kuvan osallistujasta loitontamalla näkymää

Jos joku ei näy kokonaan ruudussaan tai hänen kuvansa näyttää rajatulta, voit loitontaa hänen videonäkymäänsä.

1. Etsi sen osallistujan ruutu, jonka näkymän haluat loitontaa.
  2. Loitonna nipistämällä näyttöä.

Oman videokuvan pienentäminen

Jos kelluva oma videokuvasi peittää näkymän tai estää sinua seuraamasta esitystä, voit pienentää oman kuvasi.

1. Napauta kokousnäytöstä Kelluvaa omaa videokuvaa.
2. Valitse kelluvan videon oikeasta alareunasta ValikkoLisääja sittenPienennä video .

Sivujen kääntäminen kaikkien osallistujien näkemiseksi

Tärkeää: Vain Android.

Jos kaikki osallistujat eivät mahdu laitteen näytölle kokouksessa, näet lisää osallistujia kääntämällä sivuja. Oma kuvasi ankkuroituu automaattisesti jokaisen sivun oikeaan alakulmaan.

Näin käännät sivuja:

1. Napauta oikealla puolella olevia välilehtiä Android-laitteella.
  2. Palaa pääsivulle napauttamalla yläreunan välilehteä.

Vinkki: Kiinnitetyt esitykset tai osallistujat pysyvät ensimmäisellä sivulla, kun sivuja käännetään.

Sivujen kääntäminen