Sådan ser du deltagere i Google Meet

Efterhånden som flere deltagere deltager, viser feltvisningen op til otte felter på din skærm.

Se en person i fuld skærm

1. Under et møde kan du trykke på skærmen, så opkaldsindstillingerne vises.
  2. Tryk på Flere valgmuligheder Mere nederst til højre i personens felt.
  3. Tryk på Fuld skærm Fuld skærm i den menu, der åbnes.
  4. Når deltageren vises i fuld skærm, kan du skjule opkaldsindstillingerne ved at trykke på skærmen igen.
  5. Valgfrit: Hvis du vil fjerne en person fra fuld skærm, skal du trykke på vedkommendes felt efterfulgt af Flere valgmuligheder Mere efterfulgt af Afslut fuld skærm.

Tip! Hvis en underviser retter sit kamera mod en tavle eller et whiteboard, men ikke deler sin skærm, kan eleverne vælge at få vist underviserens felt i fuld skærm, så de bedre kan følge med.

Fastgør en deltager

1. Under et møde kan du trykke på skærmen, så opkaldsindstillingerne vises.
  2. Tryk på Flere valgmuligheder Mere nederst til højre i feltet med den person, du vil fastgøre.
  3. Tryk på Fastgør Pin (keep) i den menu, der åbnes.
  4. Valgfrit: Du kan frigøre en person ved at trykke på Frigør nederst til højre på personens skærm.

Hvis feltet med den deltager, du vil fastgøre, ikke er synligt, skal du trykke på mødenavnet øverst på skærmen. På fanen Personer skal du ud for deltagerens navn trykke på Flere valgmuligheder Mere efterfulgt af tryk på Fastgør Pin (keep).

Se en person, der automatisk er fastgjort, i fuld skærm

Tryk på Fuld skærm Fuld skærm nederst til højre i feltet med den deltager, der er fastgjort.

Tip! Hver gang en person deler sin skærm, fastgøres vedkommendes felt automatisk til din skærm. Du kan ikke frigøre en deltager, der er fastgjort automatisk, men du kan fastgøre en anden deltager for at frigøre præsentationen.

Zoom ud for at få en bredere visning af en deltager

Hvis en person ikke er helt synlig i sit felt eller kun vises delvist, kan du zoome ud.

1. Find feltet med den deltager, hvor du vil zoome ud.
  2. Knib fingrene sammen på skærmen for at zoome ud.

Minimer video med visning af dig selv

Hvis den svævende video med visningen af dig selv blokerer din visning eller forhindrer dig i at følge en præsentation, kan du minimere visningen af dig selv.

1. Tryk på den svævende video med visningen af dig selv under et møde.
2. Nederst til højre i den svævende video skal du trykke på menuen Mere efterfulgt af Minimer din video .

Se alle deltagere ved at bladre mellem sider

Vigtigt! Kun til Android.

Hvis der er flere deltagere i dit møde, end der kan være på din enheds layout, kan du bladre mellem siderne for at se yderligere deltagere. Visningen af dig selv fastgøres automatisk til nederste højre hjørne på hver side.

Sådan bladrer du:

1. Tryk på fanerne til højre på din Android-enhed.
  2. Du kan vende tilbage til hovedsiden ved at trykke på den øverste fane.

Tip! Fastgjorte præsentationer eller deltagere forbliver på den første side, når du bladrer.

Se, hvordan du bladrer