Fest eller kutt lyden for Google Meet-deltakere

Velg en deltaker fra «Folk»-fanen for å feste deltakeren eller kutte lyden hens.

Fest opptil 6 ruter eller presentasjoner i Google Meet

Viktig:

• Du kan ikke feste elementer i assistentmodus. Finn ut mer om assistentmodus.
  • Du kan bare feste elementer når du blir med i samtaler med full lyd og video.
  • Hvis du bruker tegnspråktolk, kan du feste presentasjonen og tolken samtidig.
  • Du kan feste en deltaker, en presentasjon eller opptil 3 elementer i Google Meet.
  • Verter og medverter kan feste opptil tre ruter for andre deltakere.

Slik fester du ting:

• møtedeltakere eller presentasjoner:
    1. Hold markøren over ruten du vil feste.
    2. Klikk på Fest .
    3. Slik fester du for deg selv: I nedoverpilen klikker du på Bare for meg.
    4. Slik kan du feste for alle: Klikk på For alle i nedoverpilen.
  • deltakere eller presentasjoner som ikke vises i layouten:
    1. Klikk på Folk-panelet People Tab nederst til høyre.
    2. Klikk på Fest til skjermen ved siden av møtedeltakeren eller presentasjonen du vil feste.
    3. Slik fester du for deg selv: I nedoverpilen klikker du på Bare for meg.
    4. Slik kan du feste for alle: Klikk på For alle i nedoverpilen.

Når du har festet maksimalt antall deltakere og presentasjoner, får du et varsel.

Slik løsner du en deltaker eller en presentasjon:

1. Hold markøren over ruten du vil løsne.
  2. Klikk på Løsne .

Slik løsner du en rute eller en presentasjon for alle:

1. Hold markøren over ruten du vil løsne.
  2. Klikk på Løsne for alle .

Finn ut hvordan moderert festing fungerer

En moderert PIN-kode er en infobrikke eller presentasjon som en vert fester for andre i møtet.

• Bare verter og medverter kan feste for alle i møtet.
  • Verter og medverter kan feste opptil tre ruter for andre deltakere.
  • Hvis en festet deltaker forlater møtet og blir med i det igjen, må vertene feste vedkommende igjen.
  • Verter og medverter kan bare feste for andre hvis de blir med i møtet via en datamaskin.
    • For deltakere som blir med i møter via datamaskiner eller Google Meet-møterom, vises modererte festede elementer.
    • Modererte festede elementer vises ikke for deltakere som blir med i møter via Google Meet-appen på Android-enheter, iPhone eller iPad.
  • Verter og medverter kan ikke feste for alle når de bruker assistentmodus eller direktesendinger.
  • Verter og medverter kan ikke feste Tillegg for andre.
  • Hvis en møtegjest allerede har festet opptil seks ting selv, erstatter alt som er festet av vertene, ruten som sist ble festet av møtegjest.
  • Når verten har festet en rute eller presentasjon, kan deltakerne løsne den manuelt.

Fest fra Google Meet-enheter

Slik fester du ting:

• møterommet ditt: Klikk på Fest  ved siden av rommet.
  • deltakere, presentasjoner eller rom: Ved siden av møtedeltakeren, presentasjonen eller rommet klikker du på Meny  og så Fest .

Tips: Hvis tre elementer allerede er festet, er feste-alternativet nedtonet i resten av rutene.

For å løsne, klikk på Meny  og så Løsne .

Kutt mikrofonlyden for andre deltakere

Hvis du hører ekko eller bakgrunnsstøy i et møte, kan du prøve å slå av mikrofonene til de andre deltakerne.

Kriterier

Tips: Kriteriene nedenfor gjelder når vertsadministrering er slått av. Når vertsadministrering er på, er det bare hovedverten og medvertene som kan kutte lyden for andre deltakere.

I møter som arrangeres via en personlig konto, er det kun moderatoren for møtet som kan kutte lyden for andre deltakere.

I møter som arrangeres via en Google Workspace-konto, kan en deltaker fra domenet der møtet blir arrangert, kutte lyden til en annen deltaker hvis det er nødvendig.

I møter som arrangeres via en utdanningskonto, er det bare møtearrangører, eiere av kalenderaktiviteter eller folk som setter opp møter på maskinvareenheter i møterom, som kan kutte lyden for andre deltakere.

• Hold markøren over en persons bilde > klikk på Kutt lyden .
  • Nederst til høyre klikker du på Folk Folk.
    • Klikk på Kutt lyden ved siden av en deltakers navn.

Tips: Av hensyn til personvernet kan du ikke slå på lyden for andre personer. Be i stedet deltakeren om å slå på lyden sin selv. For å kutte eller slå på din egen lyd, trykk på Kutt lyden

Kutt lyden for alle deltakerne

Viktig: Vertsadministrering må være slått på for at du skal kunne kutte lyden for alle deltakerne.

Møtearrangører og eiere av kalenderaktiviteter kan kutte lyden for alle deltakerne samtidig. Deltakerne kan slå på lyden sin igjen etter at den er kuttet.

• Nederst til høyre klikker du på Folk Folk og så Kutt lyden fra alle .
Finn ut hvordan du konfigurerer Meet for fjernundervisning.

Deltakere som ringer inn

Bare for betalte Google Workspace-utgaver.

• Folk som deltar via telefon, kan trykke på *6 for å kutte eller slå på lyden for telefonen sin.
  • Hvis noen andre kutter lyden din, kan du bare slå på lyden ved å trykke på *6.

Slå av de andre deltakernes videofeed

Kriterier
Tilgjengelig for alle Google Workspace-utgaver samt G Suite Basic og Business.
  • Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Standard
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Essentials Starter
  • Essentials
  • Google One-abonnenter med minst 2 TB lagringsplass
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Workspace Individual

Du kan tilpasse møtevisningen for å kun se foredragsholderen eller skjule deltakere med distraherende videofeeder.

Viktig: Dette påvirker bare visningen for deg.

Skjul møtedeltakere eller presentasjoner

1. Hold markøren over ruten til en person eller en presentasjon.
  2. Klikk på Flere alternativer  og så Ikke se på .

Skjul deltakere eller presentasjonen som ikke vises i layouten

1. Nederst til høyre velger du Vis alle People Tab.
  2. På en deltaker klikker du på Flere handlinger  og så Ikke se på .

Tips: Klikk på Se nå Camera for å slå videoen på igjen.