Fest eller kutt lyden for Google Meet-deltakere

Velg en deltaker fra «Folk»-fanen for å feste deltakeren eller kutte lyden hens.

Fest opptil 3 ting i Google Meet

Viktig: Hvis du bruker tegnspråktolk, kan du feste presentasjonen og tolken samtidig.

Du kan feste en deltaker, en presentasjon eller opptil 3 elementer i Google Meet.

Slik fester du møtedeltakere eller presentasjoner:

1. Trykk på ruten til deltakeren eller presentasjonen.
  2. Trykk på menyen  nederst til høyre i ruten.
  3. Trykk på festeikonet i forgrunnsmenyen.

Tips: Du kan også dobbelttrykke på ruten til en deltaker eller en presentasjon for å feste den.

Slik fester du en deltaker eller presentasjon som ikke er med i layouten:

1. Trykk på skjermen.
  2. Trykk på møte-ID-en eller møtenavnet øverst til høyre.
  3. Trykk på festeikonet ved siden av deltakeren eller presentasjonen.

Valgfritt: For å løsne en person, trykk på Løsne nederst til høyre i ruten hens.

Kutt mikrofonlyden for andre deltakere

Hvis du hører ekko eller bakgrunnsstøy i et møte, kan du prøve å slå av mikrofonene til de andre deltakerne.

Kriterier

I møter som arrangeres via en personlig konto, er det kun moderatoren for møtet som kan kutte lyden for andre deltakere.

I møter som arrangeres via en Google Workspace-konto, kan en deltaker fra domenet der møtet blir arrangert, kutte lyden til en annen deltaker hvis det er nødvendig.

I møter som arrangeres via en utdanningskonto, er det bare møtearrangører, eiere av kalenderaktiviteter eller folk som setter opp møter på maskinvareenheter i møterom, som kan kutte lyden for andre deltakere.

Slik kutter du lyden for en deltaker i et møte:

1. Trykk på møtenavnet øverst til venstre.
  2. Gå til «Folk»-fanen. Ved siden av en deltaker trykker du på menyen Mer and then Kutt lyden .

Tips: Av personvernhensyn kan du ikke slå på andre personers lyd. Be i stedet deltakeren om å slå på lyden sin selv. For å kutte eller slå på din egen lyd, trykk på Kutt lyden .

Kutt lyden for alle deltakerne

Viktig: Vertsadministrering må være slått på for at du skal kunne kutte lyden for alle deltakerne.

Møtearrangører og eiere av kalenderaktiviteter kan kutte lyden for alle deltakerne samtidig. Deltakerne kan slå på lyden sin igjen etter at den er kuttet.

1. Trykk på møtenavnet øverst til venstre.
  2. Trykk på Slå av lyden fra alle på Folk-fanen.

Deltakere som ringer inn

Bare for betalte Google Workspace-utgaver.

• Folk som deltar via telefon, kan trykke på *6 for å kutte eller slå på lyden for telefonen sin.
  • Hvis noen andre kutter lyden din, kan du bare slå på lyden ved å trykke på *6.

Slå av de andre deltakernes videofeed

Kriterier

Tilgjengelig for alle Google Workspace-utgaver samt G Suite Basic og Business.

• Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Standard
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Essentials Starter
  • Essentials
  • Google One-abonnenter med minst 2 TB lagringsplass
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Workspace Individual

Du kan tilpasse møtevisningen for å kun se foredragsholderen eller skjule deltakere med distraherende videofeeder.

Viktig: Dette påvirker bare visningen for deg.

1. I Google Meet-møtet trykker du på ruten til deltakeren eller presentasjonen.
  2. Trykk på Meny nederst til høyre i ruten.
  3. I forgrunnsmenyen trykker du på Ikke se .
  4. Tips:
  • Velg Se nå Camera for å slå videoen på igjen.
  • Mobilversjonen har også en «Bare lyd»-innstilling som deaktiverer alle videofeeder i stedet for enkeltvideoer. Slik slår du på denne innstillingen:
  1. Klikk på Innstillinger .
  2. Under «Videoinnstillinger» trykker du på Ikke vis video i ruter.