Fest eller kutt lyden for Google Meet-deltakere

Velg en deltaker fra «Folk»-fanen for å feste deltakeren eller kutte lyden hens.

Fest opptil 3 ting i Google Meet

Viktig: Hvis du bruker tegnspråktolk, kan du feste presentasjonen og tolken samtidig.

Du kan feste en deltaker, en presentasjon eller opptil 3 elementer i Google Meet.

​Slik fester du møtedeltakere eller presentasjoner:

1. Trykk på ruten til deltakeren eller presentasjonen.
  2. Trykk på menyen nederst til høyre i ruten.
  3. Trykk på festeikonet i forgrunnsmenyen.

Tips: Du kan også dobbelttrykke på ruten til en deltaker eller en presentasjon for å feste den.

Slik fester du en deltaker eller presentasjon som ikke er med i layouten:

1. Trykk på skjermen.
  2. Trykk på møte-ID-en eller møtenavnet øverst til høyre.
  3. Trykk på festeikonet ved siden av deltakeren eller presentasjonen.

Valgfritt: For å løsne en person, trykk på Løsne nederst til høyre i ruten hens.

Kutt mikrofonlyden for andre deltakere

Hvis du hører ekko eller bakgrunnsstøy i et møte, kan du prøve å slå av mikrofonene til de andre deltakerne.

Kriterier

I møter som arrangeres via en personlig konto, er det kun moderatoren for møtet som kan kutte lyden for andre deltakere.

I møter som arrangeres via en Google Workspace-konto, kan en deltaker fra domenet der møtet blir arrangert, kutte lyden til en annen deltaker hvis det er nødvendig.

I møter som arrangeres via en utdanningskonto, er det bare møtearrangører, eiere av kalenderaktiviteter eller folk som setter opp møter på maskinvareenheter i møterom, som kan kutte lyden for andre deltakere.

Slik kutter du lyden for en deltaker i et møte:

1. Trykk på møtenavnet øverst til venstre.
  2. Gå til «Folk»-fanen. Ved siden av en deltaker trykker du på menyen Mer and then Kutt lyden .

Tips: Av personvernhensyn kan du ikke slå på andre personers lyd. Be i stedet deltakeren om å slå på lyden sin selv. For å kutte eller slå på din egen lyd, trykk på Kutt lyden .

Deltakere som ringer inn

Bare for betalte Google Workspace-utgaver.

• Folk som deltar via telefon, kan trykke på *6 for å kutte eller slå på lyden for telefonen sin.
  • Hvis noen andre kutter lyden din, kan du bare slå på lyden ved å trykke på *6.

Slå av de andre deltakernes videofeed

Kriterier

Tilgjengelig for alle Google Workspace-utgaver samt G Suite Basic og Business.

• Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Standard
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Essentials Starter
  • Essentials
  • Google One-abonnenter med minst 2 TB lagringsplass
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Workspace Individual

Du kan tilpasse møtevisningen for å kun se foredragsholderen eller skjule deltakere med distraherende videofeeder.

Viktig: Dette påvirker bare visningen for deg.

1. I Google Meet-møtet trykker du på ruten til deltakeren eller presentasjonen.
  2. Trykk på Meny nederst til høyre i ruten.
  3. I forgrunnsmenyen trykker du på Ikke se .

Tips:

• Velg Se nå Camera for å slå videoen på igjen.
  • Mobilversjonen har også en «Bare lyd»-innstilling som deaktiverer alle videofeeder i stedet for enkeltvideoer. Slik slår du på denne innstillingen:
  1. Klikk på Innstillinger .
  2. Under «Videoinnstillinger» trykker du på Ikke vis video i ruter.