Google Meet-deelnemers vastzetten of dempen

Selecteer een deelnemer op het tabblad Mensen om deze vast te zetten of diens geluid uit te zetten.

Tot 3 items vastzetten in Google Meet

Belangrijk: Als u een doventolk gebruikt, kunt u de presentatie en de tolk tegelijkertijd vastzetten.

U kunt maximaal 3 deelnemers of presentaties vastzetten in Google Meet.

Zo zet u deelnemers of presentaties in een vergadering vast:

1. Tik op de tegel van een deelnemer of presentatie.
  2. Tik rechtsonder in de tegel op Menu .
  3. Tik in het pop-upmenu op Vastzetten

Tip: U kunt ook dubbeltikken op de tegel van een deelnemer of presentatie om deze vast te zetten.

Zo zet u een deelnemer of presentatie vast die niet in beeld is:

1. Tik op het scherm.
  2. Tik rechtsboven op de ID of naam van de vergadering.
  3. Tik naast de deelnemer of presentatie op Vastzetten

Optioneel: Tik rechtsonder in een tegel op Losmaken als u iemand wilt losmaken.

De microfoon van een deelnemer uitzetten

Als u een echo of achtergrondgeluid hoort tijdens een vergadering, kunt u het geluid van de microfoons van andere deelnemers uitzetten.

Criteria

Als de vergadering is georganiseerd via een persoonlijk account, kan alleen de moderator van de vergadering andere deelnemers dempen.

Bij vergaderingen die georganiseerd zijn via een Google Workspace-account, kan een deelnemer in het domein dat de vergadering heeft georganiseerd het geluid van een andere deelnemer zo nodig uitzetten.

Voor vergaderingen die georganiseerd zijn via een Education-account, kunnen alleen makers van vergaderingen, eigenaren van agenda-afspraken en mensen die een vergadering op een hardwareapparaat in vergaderruimte hebben ingesteld, het geluid van andere deelnemers uitzetten.

Zo zet u het geluid van een deelnemer uit tijdens een vergadering:

1. Tik linksboven op de naam van de vergadering.
  2. Tik op het tabblad Mensen naast een deelnemer op Menu Meer en dan Geluid uitzetten .

Tip: Vanwege privacyredenen is het niet mogelijk om het geluid van een andere persoon weer aan te zetten. Vraag de deelnemer om hun audio aan te zetten. Tik op Geluid uitzetten om uw eigen geluid uit of weer aan te zetten.

Telefonische deelnemers

Alleen voor betaalde Google Workspace-versies.

• Telefonische deelnemers moeten op *6 drukken om het geluid van hun telefoon uit of aan te zetten.
  • Als iemand anders uw geluid uitzet, kunt u het alleen weer aanzetten door op *6 te drukken.

Videofeed van andere deelnemers uitzetten

Criteria

Beschikbaar in alle Google Workspace-versies, G Suite Basic en G Suite Business.

• Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Standard
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Essentials Starter
  • Essentials
  • Google One-abonnees met 2 TB of meer opslagruimte
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Workspace Individual

U kunt instellen dat de vergaderingsweergave alleen de presentator toont. Ook kunt u deelnemers met afleidende videofees verbergen.

Belangrijk: Dit geldt alleen voor uw weergave.

1. Tik in de Google Meet-vergadering op de tegel van een deelnemer of presentatie.
  2. Tik rechtsonder in de tegel op Menu .
  3. Tik in het pop-upmenu op Niet bekijken .

Tips:

• Als u de video weer wilt aanzetten, selecteert u Beginnen met kijken Camera.
  • Op mobiele apparaten heeft u ook de instelling voor alleen audio. Hiermee worden alle videofeeds uitgezet en hoeft u dus niet elke feed apart uit te zetten. Zo stelt u alleen audio in:
  1. Tik op Instellingen .
  2. Tik onder Video-instellingen op Video niet tonen in tegels.