Google Meet-deelnemers vastzetten of dempen

Selecteer een deelnemer op het tabblad 'Mensen' om deze te dempen of vast te zetten.

Belangrijk : Voor vergaderingen die worden georganiseerd met een persoonlijk Google-account, kan alleen de moderator van de vergadering andere deelnemers dempen.

Een deelnemer vastzetten

Zet een specifieke deelnemer vast op het scherm als u alleen deze persoon wilt bekijken.

• Plaats de muisaanwijzer op iemands afbeelding en dan klik op Vastzetten Pin (keep).
  • Klik rechtsonder op Mensen Mensen.
    • Klik naast de naam van een deelnemer op Meer acties Meer en dan Vastzetten op scherm Pin (keep).

De microfoon van een deelnemer dempen

Als u een echo of achtergrondgeluid hoort tijdens een videogesprek, kunt u de microfoons van andere deelnemers dempen.

Criteria

Voor videogesprekken die zijn georganiseerd via een persoonlijk account kan alleen de moderator van het videogesprek andere deelnemers dempen.

Bij videogesprekken die zijn georganiseerd via een Google Workspace-account kan een deelnemer in het domein dat de vergadering heeft georganiseerd een andere deelnemer zo nodig dempen.

Voor videogesprekken die zijn georganiseerd via een Education-account kunnen alleen makers van vergaderingen, eigenaren van agenda-afspraken en mensen die een vergadering op een hardwareapparaat in vergaderruimte hebben ingesteld, de andere deelnemers dempen.

• Plaats de muisaanwijzer op iemands afbeelding > klik op Geluid uitzetten "".
  • Klik rechtsonder op Mensen Mensen.
    • Klik naast de naam van een deelnemer op Geluid uitzetten .

Tip: Vanwege privacyredenen is het niet mogelijk om het dempen van een andere persoon op te heffen. Vraag de deelnemer om hun audio aan te zetten. Tik op Dempen "" om uzelf te dempen of het dempen op te heffen.

Alle deelnemers dempen

Belangrijk: 'Alle deelnemers dempen' is alleen beschikbaar voor Education-accounts.

Makers van vergaderingen en eigenaren van agenda-afspraken kunnen alle deelnemers tegelijk dempen. Deelnemers kunnen het dempen opheffen nadat ze zijn gedempt.

• Klik rechtsonder op Mensen Mensen en dan Alles dempen "".
Meer informatie over Meet instellen voor onderwijs op afstand.

Telefonische deelnemers

Alleen van toepassing op videogesprekken die zijn georganiseerd door Google Workspace-gebruikers.

• Telefonische deelnemers moeten altijd op *6 drukken om hun telefoon te dempen of het dempen van hun telefoon op te heffen.
  • Als je door iemand anders wordt gedempt, kun je het dempen alleen opheffen met *6.