Google Meet-deelnemers vastzetten, dempen of verwijderen

Selecteer een deelnemer uit de filmrol om deze te dempen, vast te zetten of te verwijderen.

Voor Education-accounts

Deelnemers van een videovergadering kunnen door de volgende mensen worden gedempt of verwijderd:

• Maker van de vergadering
  • Eigenaar van de agenda-afspraak
  • Degene die de vergadering instelt op een hardware-apparaat in de ruimte

Belangrijk: Deelnemers (zowel binnen het domein als daarbuiten) die uit de vergadering worden verwijderd, kunnen niet vragen of ze weer aan de vergadering mogen deelnemen. Als de verzoeken van deelnemers om deel te nemen aan een vergadering twee keer worden geweigerd, kunnen ze niet opnieuw vragen of ze aan de vergadering mogen deelnemen. In deze gevallen kan de organisator van de vergadering ze handmatig opnieuw uitnodigen voor de vergadering.

Meer informatie over Meet instellen voor onderwijs op afstand.

Belangrijk: Voor vergaderingen die zijn georganiseerd met een persoonlijk Google-account, kan alleen de maker van de vergadering andere deelnemers verbergen of verwijderen.

Een deelnemer vastzetten

" "

Klik in de miniatuurafbeelding van een deelnemer op Vastzetten Pin (keep). De deelnemer wordt alleen in jouw weergave vastgezet.

Een deelnemer verwijderen

" "

Vergaderingen die zijn georganiseerd via een G Suite-account: Waar nodig kunnen deelnemers worden verwijderd door een deelnemer uit het domein dat de videovergadering heeft georganiseerd.

Vergaderingen die zijn georganiseerd via een persoonlijk Google-account: Deelnemers kunnen alleen op afstand worden verwijderd door de moderator van de afspraak.

Klik in de videovergadering op de pijl naar links Terug, wijs de persoon aan en dan klik op Verwijderen

De microfoon van een deelnemer dempen

" "

Als je feedback hebt of achtergrondgeluiden hoort tijdens een videovergadering, wil je mogelijk de microfoons van anderen dempen. Als de videovergadering is georganiseerd via een persoonlijk account, kunnen andere deelnemers alleen worden gedempt door de moderator van de vergadering.

Als je anderen wilt dempen, wijs je naast de miniatuur van de persoon Volume "" aan en dan Dempen ""

Tip: Wegens privacyredenen is het niet mogelijk om het dempen van een andere persoon op te heffen. Vraag de deelnemer zijn of haar audio aan te zetten. Als je jezelf wilt dempen of het dempen wilt opheffen, klik je onderaan het videovenster op Dempen "". Als je een telefoon gebruikt, kun je op *6 drukken om je telefoon niet meer te dempen. Elke deelnemer kan dempen. Ook telefonische deelnemers kunnen dempen.

Telefonische deelnemers

Belangrijk: Dit geldt alleen voor vergaderingen die zijn georganiseerd door G Suite-gebruikers.

• Telefonische deelnemers moeten altijd op *6 drukken om hun telefoon te dempen of het dempen van hun telefoon op te heffen.
  • Als je door iemand anders wordt gedempt, kun je het dempen alleen opheffen met *6.