Jos haluat testata reaaliaikaisia tekstityskäännöksiä, rekisteröidy Meetin tekstityskäännösten betaohjelmaan.

Osallistujien kiinnittäminen tai mykistäminen Google Meetissä

Valitse mykistettävä tai kiinnitettävä henkilö Osallistujat-välilehdeltä.

Osallistujan kiinnittäminen

Jos haluat nähdä tietyn osallistujan, kiinnitä hänet näytöllesi.

• Osoita osallistujan kuvaa ja sitten klikkaa Kiinnitä Pin (keep).
  • Klikkaa oikeasta alakulmasta Ihmiset Henkilöt.
    • Klikkaa osallistujan nimen vierestä Lisää toimintoja Lisää ja sitten Kiinnitä näyttöön Pin (keep).

Osallistujan mikrofonin mykistäminen

Jos ääni alkaa kiertää tai kuulet taustamelua videopuhelun aikana, voit mykistää muiden osallistujien mikrofonit.

Vaatimukset

Vinkki: Seuraava on voimassa, kun Järjestäjän tehtävät on otettu pois päältä. Kun Järjestäjän tehtävät on laitettu päälle, vain pääjärjestäjä ja apujärjestäjät voivat mykistää muita osallistujia.

Henkilökohtaisen tilin kautta järjestetyissä videopuheluissa vain puhelun moderaattori voi mykistää muita osallistujia.

Google Workspace ‑tilin kautta järjestetyissä videopuheluissa kokouksen järjestäneeseen verkkotunnukseen kuuluva osallistuja voi tarvittaessa mykistää toisen osallistujan.

Education-tilin kautta järjestetyissä videopuheluissa osallistujia voi mykistää vain kokouksen järjestäjä, kalenteritapahtuman omistaja tai henkilö, joka määrittää kokouksen huoneessa olevan kokouslaitteen avulla.

• Osoita osallistujan kuvaa > klikkaa Mykistä "".
  • Klikkaa oikeasta alakulmasta Ihmiset Henkilöt.
    • Klikkaa osallistujan nimen vierestä Mykistä .

Vinkki: Tietosuojasyistä et voi poistaa toisen henkilön mykistystä. Pyydä osallistujaa poistamaan mykistys itse. Voit mykistää itsesi tai poistaa mykistyksesi valitsemalla Mykistä ""

Kaikkien osallistujien mykistäminen

Important: Host Management must be turned on to Mute all participants.

Kokouksen järjestäjä ja kalenteritapahtuman omistaja voivat mykistää kaikki osallistujat samanaikaisesti. Osallistujat voivat poistaa mykistyksen itseltään.

• Klikkaa oikeasta alakulmasta Ihmiset Henkilöt ja sitten Mykistä kaikki "".
Katso, miten voit määrittää Meetin etäopetusta varten.

Soittamalla osallistuvat henkilöt

Vain maksulliset Google Workspace ‐versiot.

• Puhelinosallistujat voivat aina mykistää puhelimensa ja poistaa mykistyksen painamalla *6.
  • Jos joku muu mykistää sinut, voit poistaa mykistyksen vain painamalla *6.