Osallistujien kiinnittäminen tai mykistäminen Google Meetissä

Valitse mykistettävä tai kiinnitettävä henkilö Osallistujat-välilehdeltä.

Enintään kolmen asian kiinnittäminen Google Meetissä

Tärkeää: Jos käytät viittomakielen tulkkia, kiinnitä sekä esitys että tulkki.

Voit kiinnittää osallistujan, esityksen tai enintään kolme kohdetta Google Meetissä.

​Kokouksen osallistujien tai esitysten kiinnittäminen:

1. Napauta osallistujan tai esityksen ruutua.
  2. Napauta ruudun oikeassa alakulmassa olevaa valikkoa .
  3. Valitse ponnahdusvalikosta Kiinnitä

Vinkki: Voit kiinnittää osallistujan tai esityksen ruudun myös kaksoisnapauttamalla sitä.

Sellaisen osallistujan tai esityksen kiinnittäminen, joka ei ole näkyvissä:

1. Napauta näyttöä.
  2. Napauta kokouksen tunnusta tai nimeä oikeasta yläkulmasta.
  3. Napauta osallistujan tai esityksen vierestä Kiinnitä

Valinnainen: Voit poistaa kiinnityksen napauttamalla ruudun oikeasta alakulmasta Irrota .

Osallistujan mikrofonin mykistäminen

Jos ääni alkaa kiertää tai kuulet taustahälyä kokouksen aikana, voit mykistää muiden osallistujien mikrofonit.

Edellytykset

Jos kokous on järjestetty henkilökohtaisella tilillä, vain kokouksen moderaattori voi mykistää muita osallistujia.

Jos kokous on järjestetty Google Workspace ‑tilillä, kokouksen järjestäneeseen verkkotunnukseen kuuluva osallistuja voi tarvittaessa mykistää toisen osallistujan.

Jos kokous on järjestetty koulutilillä, osallistujia voi mykistää vain kokouksen järjestäjä, kalenteritapahtuman omistaja tai henkilö, joka on tehnyt kokousvalmistelut huoneessa olevalla kokouslaitteella.

Kun olet kokouksessa, voit mykistää osallistujan seuraavasti:

1. Napauta kokouksen nimeä vasemmasta yläkulmasta.
  2. Napauta Osallistujat-välilehdeltä osallistujan nimen vierestä Valikko Lisää and then Mykistä .

Vinkki: Yksityisyyteen liittyvistä syistä et voi poistaa toisen henkilön mykistystä. Pyydä osallistujaa poistamaan mykistys itse. Voit mykistää itsesi tai poistaa mykistyksesi napauttamalla Mykistä .

Soittamalla osallistuvat henkilöt

Vain maksulliset Google Workspace ‐versiot.

• Soittamalla osallistuvat käyttäjät voivat mykistää puhelimensa ja poistaa mykistyksen painamalla *6.
  • Jos joku muu mykistää puhelimesi, voit poistaa mykistyksen vain painamalla *6.

Muiden osallistujien videosyötteen laittaminen pois päältä

Edellytykset

Käytettävissä kaikissa Google Workspace ‐versioissa sekä G Suite Basic- ja Business-versioissa.

• Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Standard
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Essentials Starter
  • Essentials
  • Google One ‑tilaus, johon kuuluu vähintään 2 Tt tallennustilaa
  • Teaching & Learning Upgrade
  • Workspace Individual

Voit keskittää kokousnäkymän vain esittäjään tai piilottaa ne osallistujat, joiden videosyötteet koet häiritseviksi.

Tärkeää: Tämä vaikuttaa vain omaan näkymääsi.

1. Napauta osallistujan tai esityksen ruutua Google Meet ‐kokouksessa.
  2. Napauta ruudun oikeassa alakulmassa olevaa valikkoa .
  3. Valitse ponnahdusvalikosta Älä näytä .

Vinkkejä:

• Jos haluat laittaa videon takaisin päälle, valitse Aloita katselu Camera.
  • Mobiilisovelluksessa on myös "Vain audio" ‐asetus, joka laittaa kaikki videosyötteet pois päältä yksittäisten sijaan. Jos haluat kuulla vain äänen:
  1. Valitse Asetukset .
  2. Valitse Videoasetukset-kohdasta Älä näytä videota ruuduissa.