Osallistujien kiinnittäminen tai mykistäminen Google Meetissä

Valitse mykistettävä tai kiinnitettävä henkilö Osallistujat-välilehdeltä.

Enintään kuuden ruudun tai esityksen kiinnittäminen Google Meetissä

Tärkeää:

• Asioita ei voi kiinnittää lisäominaisuustilassa. Lue lisää lisäominaisuustilasta.
  • Asioita voi kiinnittää vain täyden audio- ja videoyhteyden kautta liityttäessä.
  • Jos käytät viittomakielen tulkkia, kiinnitä sekä esitys että tulkki.
  • Voit kiinnittää osallistujan, esityksen tai enintään kolme kohdetta Google Meetissä.
  • Järjestäjät ja apujärjestäjät voivat kiinnittää enintään kolme ruutua muille osallistujille.

Kiinnittäminen:

• Kokouksen osallistujat tai esitykset:
    1. Vie hiiri kiinnitettävän ruudun päälle.
    2. Valitse Kiinnitä .
    3. Kiinnittäminen vain itselle: Klikkaa alanuolesta Vain minulle.
    4. Kiinnittäminen kaikille: Klikkaa alanuolesta Kaikille.
  • Osallistujat tai esitykset, jotka eivät ole näkyvissä:
    1. Klikkaa oikeasta alakulmasta Osallistujat-paneelia People Tab.
    2. Klikkaa kiinnitettävän osallistujan tai esityksen vierestä Kiinnitä näyttöön .
    3. Kiinnittäminen vain itselle: Klikkaa alanuolesta Vain minulle.
    4. Kiinnittäminen kaikille: Klikkaa alanuolesta Kaikille.

Saat ilmoituksen, kun olet kiinnittänyt enimmäismäärän osallistujia ja esityksiä.

Osallistujan tai esityksen irrottaminen:

1. Vie hiiri sen ruudun päälle, jonka haluat irrottaa.
  2. Valitse Irrota .

Ruudun tai esityksen irrottaminen kaikilta:

1. Vie hiiri sen ruudun päälle, jonka haluat irrottaa.
  2. Klikkaa Irrota kaikilta .

Valvottu kiinnitys

Valvottu kiinnitys tarkoittaa ruutua tai esitystä, jonka järjestäjä kiinnittää muille kokouksen osallistujille.

• Vain järjestäjät ja apujärjestäjät voivat kiinnittää kohteita kaikille kokouksessa.
  • Järjestäjät ja apujärjestäjät voivat kiinnittää enintään kolme ruutua muille osallistujille.
  • Jos kiinnitetty osallistuja poistuu kokouksesta ja liittyy takaisin, järjestäjän on kiinnitettävä hänet uudelleen.
  • Järjestäjät ja apujärjestäjät voivat kiinnittää vain tietokoneella kokoukseen liittyviä osallistujia.
    • Tietokoneella tai Google Meet ‑kokoushuoneesta liittyvät osallistujat näkevät valvotut kiinnitykset.
    • Google Meet ‑sovelluksella ja Android-, iPhone- tai iPad-laitteella liittyvät osallistujat eivät näe valvottuja kiinnityksiä.
  • Järjestäjät ja apujärjestäjät eivät voi kiinnittää kohteita kaikille, jos käytössä on lisäominaisuustila tai livestriimi.
  • Järjestäjät ja apujärjestäjät eivät voi kiinnittää laajennuksia muille.
  • Jos kokouksen osallistujalla on jo kuusi kiinnitettyä kohdetta, järjestäjän kiinnittämät kohteet korvaavat osallistujan viimeksi kiinnittämän ruudun.
  • Kun järjestäjä on kiinnittänyt ruudun tai esityksen, osallistuja voi irrottaa sen manuaalisesti.

Google Meet ‑laitteistosta kiinnittäminen

Kiinnittäminen:

• Oma kokoushuone: Klikkaa huoneen vierestä Kiinnitä .
  • Osallistujat, esitykset tai huoneet: Klikkaa osallistujan, esityksen tai huoneen vierestä Valikko ja sitten Kiinnitä .

Vinkki: Jos kolme kohdetta on jo kiinnitetty, muiden ruutujen kiinnityspainike on himmennetty.

Voit irrottaa kohteita valitsemalla Valikko  ja sitten Irrota .

Osallistujan mikrofonin mykistäminen

Jos ääni alkaa kiertää tai kuulet taustahälyä kokouksen aikana, voit mykistää muiden osallistujien mikrofonit.

Edellytykset

Vinkki: Seuraava on voimassa, kun Järjestäjän tehtävät on otettu pois päältä. Kun Järjestäjän tehtävät on laitettu päälle, vain pääjärjestäjä ja apujärjestäjät voivat mykistää muita osallistujia.

Jos kokous on järjestetty henkilökohtaisella tilillä, vain kokouksen moderaattori voi mykistää muita osallistujia.

Jos kokous on järjestetty Google Workspace ‑tilillä, kokouksen järjestäneeseen verkkotunnukseen kuuluva osallistuja voi tarvittaessa mykistää toisen osallistujan.

Jos kokous on järjestetty koulutilillä, osallistujia voi mykistää vain kokouksen järjestäjä, kalenteritapahtuman omistaja tai henkilö, joka on tehnyt kokousvalmistelut huoneessa olevalla kokouslaitteella.

• Osoita osallistujan kuvaa > klikkaa Mykistä .
  • Klikkaa oikeasta alakulmasta Ihmiset Henkilöt.
    • Klikkaa osallistujan nimen vierestä Mykistä .

Vinkki: Yksityisyyteen liittyvistä syistä et voi poistaa toisen henkilön mykistystä. Pyydä osallistujaa poistamaan mykistys itse. Voit mykistää itsesi tai poistaa mykistyksesi valitsemalla Mykistä

Kaikkien osallistujien mykistäminen

Tärkeää: Järjestäjän tehtävien on oltava päällä, jotta kaikki osallistujat voidaan mykistää.

Kokouksen järjestäjä ja kalenteritapahtuman omistaja voivat mykistää kaikki osallistujat samanaikaisesti. Osallistujat voivat poistaa mykistyksen itseltään.

• Klikkaa oikeasta alakulmasta Ihmiset Henkilöt ja sitten Mykistä kaikki .
Katso, miten voit määrittää Meetin etäopetusta varten.

Soittamalla osallistuvat henkilöt

Vain maksulliset Google Workspace ‐versiot.

• Puhelinosallistujat voivat aina mykistää puhelimensa ja poistaa mykistyksen painamalla *6.
  • Jos joku muu mykistää sinut, voit poistaa mykistyksen vain painamalla *6.

Muiden osallistujien videosyötteen laittaminen pois päältä

Edellytykset
Käytettävissä kaikissa Google Workspace ‐versioissa sekä G Suite Basic- ja Business-versioissa.
  • Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Standard
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Essentials Starter
  • Essentials
  • Google One ‑tilaus, johon kuuluu vähintään 2 Tt tallennustilaa
  • Teaching & Learning Upgrade
  • Workspace Individual

Voit keskittää kokousnäkymän vain esittäjään tai piilottaa ne osallistujat, joiden videosyötteet koet häiritseviksi.

Tärkeää: Tämä vaikuttaa vain omaan näkymääsi.

Kokouksen osallistujien tai esitysten piilottaminen

1. Vie hiiri osallistujan tai esityksen ruudun päälle.
  2. Valitse Lisäasetukset ja sitten Älä näytä .

Asettelun ulkopuolella olevien osallistujien tai esitysten piilottaminen

1. Valitse oikeasta alakulmasta Näytä kaikki People Tab.
  2. Klikkaa osallistujan kohdalta Lisäasetukset ja sitten Älä näytä .

Vinkki: Voit laittaa videon takaisin päälle klikkaamalla Aloita katselu Camera.