Fastgør eller ignorer Google Meet-deltagere

Vælg en deltager på fanen "Personer" for at slå lyden fra personens mikrofon fra eller fastgøre vedkommende.

Fastgør op til 6 felter eller præsentationer i Google Meet

Vigtigt!

• Du kan ikke fastgøre ting i Companion-tilstand. Få flere oplysninger om Companion-tilstand.
  • Du kan kun fastgøre ting, når du deltager med fuld lyd og video.
  • Hvis du bruger en tegnsprogstolk, skal du fastgøre præsentationen og tolken på samme tid.
  • Du kan fastgøre en deltager, en præsentation eller op til 3 elementer i Google Meet.
  • Værter og medværter kan fastgøre op til 3 felter for andre deltagere.

Sådan fastgør du:

• Mødedeltagere eller præsentationer:
    1. Hold markøren over et felt, du vil fastgøre.
    2. Klik på Fastgør.
    3. Sådan fastgør du for dig selv: Fra menupilen skal du klikke på Kun til mig selv.
    4. Sådan fastgør du for alle: Fra menupilen skal du klikke på Til alle.
  • Deltagere eller præsentationer, der ikke er i layoutet:
    1. Klik på panelet PersonerPeople Tab nederst til højre.
    2. Klik på Fastgør til skærmen ud for den mødedeltager eller præsentation, du vil fastgøre.
    3. Sådan fastgør du for dig selv: Fra menupilen skal du klikke på Kun til mig selv.
    4. Sådan fastgør du for alle: Fra menupilen skal du klikke på Til alle.

Når du fastgør det maksimale antal deltagere og præsentationer, får du vist en meddelelse.

Sådan frigør du en deltager eller præsentation:

1. Hold markøren over det felt, du vil frigøre.
  2. Klik på Frigør.

Sådan frigør du et felt eller en præsentation for alle:

1. Hold markøren over et felt, du vil frigøre.
  2. Klik på Frigør for alle .

Få flere oplysninger om, hvordan Modereret Fastgørelse fungerer

En modereret fastgørelse er et felt eller en præsentation, som en vært fastgør for andre i mødet.

• Det er kun værter og medværter, der kan fastgøre for alle i mødet.
  • Værter og medværter kan fastgøre op til 3 felter for andre deltagere.
  • Hvis en fastgjort deltager forlader mødet og vender tilbage til mødet, skal værterne fastgøre vedkommende igen.
  • Værter og medværter kan kun fastgøre for andre, hvis de deltager i mødet via en computer.
    • For deltagere, der deltager i et møde via en stationær computer, en bærbar computer eller et Google Meet-mødelokale, vises modererede fastgørelser.
    • For deltagere, der deltager i et møde via Google Meet-appen på en Android-enhed, iPhone eller iPad, vises modererede fastgørelser ikke.
  • Værter og medværter kan ikke fastgøre for alle, når de bruger Companion-tilstand eller livestream.
  • Værter og medværter kan ikke fastgøre tilføjelser for andre.
  • Hvis en mødegæst allerede har fastgjort op til 6 ting til sig selv, vil alt, der er fastgjort af værterne, erstatte det felt, der senest blev fastgjort af mødegæsten.
  • Når værterne har fastgjort et felt eller en præsentation, kan deltagerne manuelt frigøre feltet eller præsentationen.

Fastgør via Google Meet-hardware

Sådan fastgør du:

• Dit mødelokale: Klik på Fastgør ud for rummet.
  • Deltagere, præsentationer eller rum: Ud for mødedeltageren, præsentationen eller rummet skal du klikke på menuen og derefter Fastgør .

Tip! Hvis der allerede er fastgjort 3 elementer, er muligheden for at fastgøre nedtonet i de resterende felter.

Hvis du vil frigøre et element, skal du klikke på menuen og derefter Frigør .

Slå mikrofonlyden fra for en deltager

Hvis der er feedback eller baggrundsstøj i et møde, kan det være en god idé at slå lyden fra for andre deltageres mikrofoner.

Krav

Tip! Følgende gælder, når Værtsadministration er deaktiveret. Når værtsadministration er aktiveret, er det kun den primære vært eller medværter, der kan slå lyden fra for andre deltagere.

I møder, der er arrangeret via en personlig konto, er det kun mødemoderatoren, der kan slå andre deltageres lyd fra.

I møder, der er arrangeret via en Google Workspace-konto, kan en deltager fra det domæne, hvor mødet er arrangeret, om nødvendigt slå lyden fra for en anden deltagers mikrofon.

I møder, der er arrangeret via en skolekonto, er det kun den bruger, der har oprettet mødet, ejere af kalenderbegivenheder eller personer, der konfigurerer et møde på en hardwareenhed i lokalet, som kan slå lyden fra for andre deltagere.

• Hold musen over en persons billede > klik på Slå lyden fra .
  • Klik på Personer Personer nederst til højre.
    • Klik på Slå lyden fra ud for en deltagers navn.

Tip! Af hensyn til privatlivets fred kan du ikke slå lyden til for en anden deltager. Bed deltageren om selv at slå lyden til. Tryk på Slå lyden fra for at slå lyden til eller fra.

Slå lyden fra for alle deltagere

Vigtigt! Værtsadministration skal være aktiveret, før du kan slå lyden fra for alle deltagere.

Ejere af møder og kalenderbegivenheder kan slå lyden fra for alle deltageres mikrofoner på samme tid. Deltagerne kan selv slå lyden til igen, når deres mikrofon er slået fra.

• Nederst til højre skal du klikke på Personer Personer efterfulgt af Slå lyden fra for alle .
Se, hvordan du konfigurerer Meet til fjernundervisning.

Brugere, der deltager via telefon

Gælder kun betalte Google Workspace-udgaver.

• De brugere, der deltager via telefon, skal altid trykke på *6 for at slå lyden til eller fra for deres telefon.
  • Hvis en anden slår din lyd fra, kan du kun slå lyden til igen ved hjælp af *6.

Deaktiver videofeed fra andre deltagere

Krav
Denne funktion er tilgængelig for alle Google Workspace-udgaver samt G Suite Basic og Business.
  • Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Standard
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Essentials Starter
  • Essentials
  • Google One-abonnenter med 2 TB eller mere lagerplads
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Workspace Individual

Du kan fokusere din mødevisning til en præsentationsvært eller skjule deltagere med videofeeds, som du finder distraherende.

Vigtigt! Dette påvirker kun din visning.

Skjul mødedeltagere eller præsentationer

1. Hold markøren over en persons eller en præsentations felt.
  2. Klik på Flere valgmuligheder og derefter Vis ikke .

Skjul deltagere eller præsentationer, som ikke er i layoutet

1. Vælg Vis alle People Tab nederst til højre.
  2. På en deltager skal du klikke på Flere handlinger og derefter Vis ikke .

Tip! Du kan slå videoen til igen ved at klikke på Vis nu Camera.