Fastgør eller ignorer Google Meet-deltagere

Vælg en deltager på fanen "Personer" for at slå lyden fra personens mikrofon fra eller fastgøre vedkommende.

Fastgør op til 3 ting i Google Meet

Vigtigt! Hvis du bruger en tegnsprogstolk, skal du fastgøre præsentationen og tolken på samme tid.

Du kan fastgøre en deltager, en præsentation eller op til 3 elementer i Google Meet.

​Sådan fastgør du mødedeltagere eller præsentationer:

1. Tryk på deltager- eller præsentationsfeltet.
  2. Tryk på menuen nederst til højre for feltet.
  3. Tryk på Fastgør i pop op-menuen.

Tip! Du kan også trykke to gange på en deltager eller et præsentationsfelt for at fastgøre deltageren eller feltet.

Sådan fastgør du en deltager eller præsentation, som ikke er i layoutet:

1. Tryk på skærmen.
  2. Tryk på møde-id'et eller mødenavnet øverst til højre.
  3. Tryk på Fastgør ud for deltageren eller præsentationen.

Valgfrit: Du kan frigøre en person ved at trykke på Frigør nederst i højre hjørne på personens felt.

Slå mikrofonlyden fra for en deltager

Hvis der er feedback eller baggrundsstøj i et møde, kan det være en god idé at slå lyden fra for andre deltageres mikrofoner.

Krav

I møder, der er arrangeret via en personlig konto, er det kun mødemoderatoren, der kan slå andre deltageres lyd fra.

I møder, der er arrangeret via en Google Workspace-konto, kan en deltager fra det domæne, hvor mødet er arrangeret, om nødvendigt slå lyden fra for en anden deltagers mikrofon.

I møder, der er arrangeret via en skolekonto, er det kun den bruger, der har oprettet mødet, ejere af kalenderbegivenheder eller personer, der konfigurerer et møde på en hardwareenhed i lokalet, som kan slå lyden fra for andre deltagere.

Slå lyden fra for en deltager, når du er i et møde:

1. Tryk på mødenavnet øverst til venstre.
  2. På fanen "Personer" skal du ud for en deltager trykke på menuen Mere and then Slå lyden fra .

Tip! Af hensyn til privatlivets fred kan du ikke slå lyden til for en anden deltager. Bed deltageren om selv at slå lyden til. Tryk på Slå lyden fra for at slå lyden til eller fra.

Brugere, der deltager via telefon

Gælder kun betalte Google Workspace-udgaver.

• De brugere, der deltager via telefon, skal trykke på *6 for at slå lyden til eller fra for deres telefon.
  • Hvis en anden slår din lyd fra, kan du kun slå lyden til igen ved hjælp af *6.

Deaktiver videofeed fra andre deltagere

Krav

Denne funktion er tilgængelig for alle Google Workspace-udgaver samt G Suite Basic og Business.

• Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Standard
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Essentials Starter
  • Essentials
  • Google One-abonnenter med 2 TB eller mere lagerplads
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Workspace Individual

Du kan fokusere din mødevisning til en præsentationsvært eller skjule deltagere med videofeeds, som du finder distraherende.

Vigtigt! Dette påvirker kun din visning.

1. Tryk på deltager- eller præsentationsfeltet i dit Google Meet-møde.
  2. Tryk på menuen nederst til højre for feltet.
  3. Tryk på Vis ikke i pop op-menuen.

Tips!

• Vælg Vis igen Camera for at slå videoen til igen.
  • Mobilindstillingen har også indstillingen "Kun lyd", som deaktiverer alle videofeeds i stedet for hver enkelt video. Sådan får du kun lyd:
  1. Klik på Indstillinger .
  2. Under "Videoindstillinger" skal du trykke på Vis ikke video i felter.