Les icones de les aplicacions Google Meet i Google Duo canviaran. Més informació.

Fixar o silenciar participants de Google Meet

Selecciona un participant a la pestanya "Persones" per silenciar-lo o fixar-lo.

Fixar fins a tres elements a Google Meet

Important: si utilitzes un intèrpret de llengua de signes, fixa la presentació i l'intèrpret alhora.

Pots fixar un participant, una presentació o fins a tres elements a Google Meet.

Per fixar:

• Participants o presentacions de la reunió: passa el cursor per sobre d'un mosaic i fes clic a Fixa .
  • Participants o presentacions que no s'inclouen a la disposició:
    1. A la part inferior dreta, fes clic al tauler Persones People Tab.
    2. Al costat del participant o la presentació de la reunió, fes clic a Fixa .

Rebràs un missatge quan fixis el nombre màxim de participants i presentacions.

Opcional: per deixar de fixar algú, passa el cursor per sobre del mosaic corresponent and then fes clic a No fixis .

Silenciar el micròfon d'un participant

Si es produeix una realimentació acústica o hi ha soroll de fons en una videotrucada, et recomanem que silenciïs els micròfons dels altres participants.

Idoneïtat

Consell: la informació que s'inclou a continuació s'aplica quan l'opció Gestió d'amfitrions està desactivada. Quan l'opció Gestió d'amfitrions està activada, només l'amfitrió principal i els coamfitrions poden silenciar altres participants.

En el cas de les videotrucades organitzades amb un compte personal, només el moderador pot silenciar altres participants.

En el cas de les videotrucades organitzades amb un compte de Google Workspace, un participant del domini que hagi organitzat la reunió pot silenciar-ne un altre, si cal.

Per a les videotrucades organitzades amb un compte d'Education, només els creadors de la reunió, els propietaris dels esdeveniments del calendari o les persones que configuren la reunió en un dispositiu de maquinari de la sala poden silenciar altres participants.

• Col·loca el cursor sobre la imatge d'una persona > fes clic a Silencia "".
  • A la part inferior dreta, fes clic a Persones Persones.
    • Al costat del nom d'un participant, fes clic a Silencia .

Consell: per motius de privadesa, no pots deixar de silenciar una altra persona, sinó que has de demanar-li que deixi de silenciar el seu àudio. Per silenciar-te tu mateix o deixar de fer-ho, fes clic a Silencia ""

Silenciar tots els participants

Important: l'opció Gestió d'amfitrions ha d'estar activada per poder silenciar tots els participants.

Els creadors de reunions i els propietaris d'esdeveniments de calendari poden silenciar tots els participants alhora. Els participants poden deixar de silenciar-se després que se'ls hagi silenciat.

• A la part inferior dreta, fes clic a Persones Persones i, a continuació, Silencia tothom "".
Obtén informació sobre com pots configurar Meet per a l'aprenentatge a distància.

Persones que participen per telèfon

Només per a edicions de Google Workspace de pagament.

• Les persones que participen per telèfon han de prémer sempre *6 per silenciar o deixar de silenciar el seu àudio.
  • Si algú altre silencia el teu àudio, només podràs deixar de silenciar-lo prement *6.