Fixar o silenciar participants de Google Meet

Selecciona un participant a la pestanya "Persones" per silenciar-lo o fixar-lo.

Fixar fins a sis requadres o presentacions a Google Meet

Important:

• No pots fixar elements en el mode Complement. Obtén més informació sobre el mode Complement.
  • Només pots fixar elements quan t'hi uneixes amb totes les funcions de vídeo i àudio.
  • Si utilitzes un intèrpret de llengua de signes, fixa la presentació i l'intèrpret alhora.
  • Pots fixar un participant, una presentació o fins a tres elements a Google Meet.
  • Els amfitrions i els coamfitrions poden fixar fins a tres requadres per als altres participants.

Per fixar:

• Participants o presentacions de la reunió:
    1. Passa el cursor per sobre del requadre que vulguis fixar.
    2. Fes clic a Fixa .
    3. Per fixar-lo per a tu: a la fletxa avall, fes clic a Només per a mi.
    4. Per fixar-lo per a tothom: a la fletxa avall, fes clic a Per a tothom.
  • Participants o presentacions que no s'inclouen a la disposició:
    1. A la part inferior dreta, fes clic al tauler Persones People Tab.
    2. Al costat del participant o de la presentació de la reunió que vulguis fixar, fes clic a Fixa a la pantalla .
    3. Per fixar-lo per a tu: a la fletxa avall, fes clic a Només per a mi.
    4. Per fixar-lo per a tothom: a la fletxa avall, fes clic a Per a tothom.

Quan fixis el nombre màxim de participants i presentacions, apareixerà un missatge per avisar-te.

Per deixar de fixar un participant o una presentació:

1. Passa el cursor per sobre del requadre que vulguis deixar de fixar.
  2. Fes clic a Deixa de fixar .

Per deixar de fixar un requadre o una presentació per a tothom:

1. Passa el cursor per sobre del requadre que vulguis deixar de fixar.
  2. Fes clic a Deixa de fixar per a tothom .

Informació sobre com funciona la fixació moderada

Una fixació moderada és qualsevol requadre o presentació que un amfitrió fixi per als altres participants de la reunió.

• Només els amfitrions i els coamfitrions poden fixar elements per a tothom a la reunió.
  • Els amfitrions i els coamfitrions poden fixar fins a tres requadres per als altres participants.
  • Si un participant fixat surt de la reunió i s'hi torna a unir, els amfitrions l'hauran de tornar a fixar.
  • Els amfitrions i els coamfitrions només poden fixar elements per a altres participants si els amfitrions o coamfitrions s'uneixen a la reunió des d'un ordinador d'escriptori o portàtil.
    • Les fixacions moderades es mostraran per als participants que s'uneixin a una reunió des d'un ordinador d'escriptori o portàtil o des d'una sala de reunions de Google Meet.
    • Les fixacions moderades no es mostraran per als participants que s'uneixin a una reunió des de l'aplicació Google Meet en un dispositiu Android, un iPhone o un iPad.
  • Els amfitrions i els coamfitrions no poden fixar elements per a tothom quan utilitzin el mode Complement o quan transmetin la reunió en directe.
  • Els amfitrions i els coamfitrions no poden fixar els complements per als altres participants.
  • Si un convidat de la reunió ja té fins a sis elements fixats, el que fixin els amfitrions substituirà el requadre que el convidat de la reunió hagi fixat més recentment.
  • Després que els amfitrions hagin fixat un requadre o una presentació, els participants poden deixar de fixar-lo manualment.

Fixar elements des del maquinari de Google Meet

Per fixar:

• La teva sala de reunions: al costat de la sala, fes clic a Fixa .
  • Participants, presentacions o sales: al costat del participant, la presentació o la sala de la reunió, fes clic a Menú i, a continuació, Fixa .

Consell: si ja hi ha tres elements fixats, l'opció per fixar-ne més es mostrarà ombrejada a la resta de mosaics.

Per deixar de fixar un element, fes clic a Menú i, a continuació, Deixa de fixar .

Silenciar el micròfon d'un participant

Si es produeix una realimentació acústica o hi ha soroll de fons en una reunió, et recomanem que silenciïs el micròfon de l'altre participant.

Idoneïtat

Consell: la informació que s'inclou a continuació s'aplica quan l'opció Gestió d'amfitrions està desactivada. Quan està activada, només l'amfitrió principal i els coamfitrions poden silenciar altres participants.

En el cas de les reunions organitzades amb un compte personal, només el moderador de la reunió pot silenciar la resta de participants.

En el cas de les reunions organitzades amb un compte de Google Workspace, un participant del domini que hagi organitzat la reunió pot silenciar-ne un altre, si cal.

En el cas de les reunions organitzades amb un compte de centre educatiu, només els creadors de la reunió, els propietaris dels esdeveniments del calendari o les persones que configuren la reunió en un dispositiu de maquinari de la sala poden silenciar altres participants.

• Col·loca el cursor sobre la imatge d'una persona > fes clic a Silencia .
  • A la part inferior dreta, fes clic a Persones Persones.
    • Al costat del nom d'un participant, fes clic a Silencia .

Consell: per motius de privadesa, no pots deixar de silenciar una altra persona, sinó que has de demanar-li que deixi de silenciar el seu àudio. Per silenciar-te o deixar de silenciar-te, fes clic a Silencia

Silenciar tots els participants

Important: l'opció Gestió d'amfitrions ha d'estar activada per poder silenciar tots els participants.

Els creadors de reunions i els propietaris d'esdeveniments de calendari poden silenciar tots els participants alhora. Els participants poden deixar de silenciar-se després que se'ls hagi silenciat.

• A la part inferior dreta, fes clic a Persones Persones i, a continuació, Silencia tothom .
Obtén informació sobre com pots configurar Meet per a l'aprenentatge a distància.

Persones que participen per telèfon

Només per a edicions de Google Workspace de pagament.

• Les persones que participen per telèfon han de prémer sempre *6 per silenciar o deixar de silenciar el seu àudio.
  • Si algú altre silencia el teu àudio, només podràs deixar de silenciar-lo prement *6.

Desactivar el feed de vídeo d'altres participants

Idoneïtat
Està disponible per a totes les edicions de Google Workspace, així com per a G Suite Basic i Business.
  • Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Standard
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Essentials Starter
  • Essentials
  • Subscriptors de Google One amb 2 TB o més d'espai d'emmagatzematge
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Workspace Individual

Pots posar el focus de la visualització de la reunió en el presentador o amagar els participants amb feeds de vídeo que et distreguin.

Important: això només afecta com ho veus tu.

Amagar participants o presentacions d'una reunió

1. Passa el cursor per sobre del requadre d'una persona o d'una presentació.
  2. Fes clic a Més opcions i, a continuació, No mostris .

Amagar participants o presentacions que no són al disseny

1. A la part inferior dreta, selecciona Mostra tothom People Tab.
  2. En un participant, fes clic a Més accions i, a continuació, No mostris .

Consell: per tornar a activar el vídeo, fes clic a Comença a mirar Camera.