Løs problemer med direktesendinger

Viktig: Videomøter kan bare strømmes for møter som arrangeres via bestemte Google Workspace-utgaver.

Her ser du hvordan du kan løse problemer knyttet til direktesending av møter.

Seere av direktesendingen:

Jeg kan se videodatastrømmen, men det er ingen lyd

Prøv disse mulige løsningene:

• Skru opp volumet i Meet. Klikk på Volum  i kontrollfeltet nederst.
  • Skru opp volumet på telefonen eller datamaskinen.
  • Be møtearrangøren om å bekrefte at lyden ikke er kuttet på møtet, og at lyden er som forventet.

Feilmeldingen «Denne strømmen er ikke tilgjengelig på domenet ditt» vises

• Strømmer kan bare sees av brukere i den samme organisasjonen som den møtearrangøren tilhører.
  • Logg på med kontoen du har registrert via den samme organisasjonen som møtearrangøren. Du kan for eksempel logge av den personlige Gmail-kontoen din, logge på Google Workspace-kontoen for jobben eller skolen og deretter prøve å få tilgang til strømmen på nytt.

Feilmeldingen «Kontoen din har ikke tilgang til denne direktesendingen» vises

• Du må være i samme organisasjon som arrangøren av møtet for å kunne se direktesendinger.
  • Logg på med en konto fra den samme organisasjonen som møtearrangøren.
    • Eksempel: Hvis arrangøren er tilknyttet Google Workspace for jobb- eller skoleorganisasjonen din, logger du av den personlige Gmail-kontoen din og logger på Google Workspace-kontoen din.

Feilmeldingen «Venter på at strømmingen skal begynne» vises

• Strømmen må startes manuelt av møtearrangøren. Be møtearrangøren om å bekrefte at hen har startet direktesendingen.
  • Denne meldingen vises frem til arrangøren klikker på Mer Mer og deretter Start strømmingen på en datamaskin, selv om det planlagte møtetidspunktet er passert.

Hvorfor har jeg ikke den nye versjonen av direktesendinger?

• Denne opplevelsen er foreløpig begrenset til de første 10 000 seerne.
    • Du kan fortsatt se direktesendinger i den opprinnelige versjonen.
  • Lanseringen skjer gradvis og er kanskje ikke tilgjengelig for deg ennå.
  • Reaksjoner kan bare sendes til brukere med den nye versjonen.
  • For å sikre en best mulig seeropplevelse bør du bruke en datamaskin.
    • Noen Android-enheter støtter visse funksjoner i den nye versjonen av direktesendinger.

Hvordan gir jeg tilbakemelding til arrangøren eller foredragsholderen?

Kontakt arrangøren eller foredragsholderen direkte. Du kan ikke sende tilbakemelding til arrangøren eller foredragsholderen direkte fra visningssiden.

Verter for direktesendingen:

Jeg finner ikke «Start strømmingen»-knappen

• Strømming må konfigureres i Kalender før møtet. Du kan ikke legge til en direktesending etter at møtet har startet, da dette endrer møtekoden folk trenger for å bli med.
  • Strømming må også være slått på av Google Workspace-administratoren din. Det er bare deltakere som tilhører den samme organisasjonen som møtearrangøren, som kan starte og stoppe strømming.

Seerne får ikke tilgang til direktesendingen jeg har konfigurert

• Når møtet har startet, må du klikke på Mer Mer og deretter Start strømmingen.
  • Det er dessuten bare seere som tilhører den samme organisasjonen som møtearrangøren, som kan se direktesendingen.