Livestriimin ongelmien korjaaminen

Tärkeää: Videokokousten livestriimaus on käytettävissä vain tietyillä Google Workspacen versioilla järjestetyissä kokouksissa.

Näin voit korjata ongelmia, kun livestriimaat kokousta.

Livestriimin katsojat:

Videostriimi näkyy, mutta audiota ei ole

Kokeile seuraavaa:

• Lisää Meetin äänenvoimakkuutta. Valitse alareunan asetuspalkista Äänenvoimakkuus .
  • Lisää tietokoneen tai puhelimen äänenvoimakkuutta.
  • Pyydä kokouksen järjestäjää tarkistamaan, että hän ei ole mykistänyt itseään ja että kokouksen ääni toimii oikein.

Saan virheilmoituksen "Tämä striimi ei ole käytettävissä verkkotunnuksessasi"

• Striimiä voivat katsoa vain kokouksen järjestäjän kanssa samaan organisaatioon kuuluvat käyttäjät.
  • Kirjaudu sisään tilillä, joka kuuluu samaan organisaatioon kuin kokouksen järjestäjä. Esimerkki: kirjaudu ulos henkilökohtaiselta Gmail-tililtä, kirjaudu takaisin sisään työpaikan tai oppilaitoksen Google Workspace ‑tilillä ja yritä sitten avata striimi uudelleen.

Näkyviin tulee virheilmoitus "Striimi ei ole käytettävissä tilillä"

• Jos haluat katsoa livestriimiä, sinun on kuuluttava kokouksen järjestäjän organisaatioon.
  • Kirjaudu tilille, joka kuuluu kokouksen järjestäjän organisaatioon.
    • Esimerkki: Jos järjestäjä kuuluu työpaikan tai oppilaitoksen Google Workspace ‐organisaatioon, kirjaudu ulos henkilökohtaiselta Gmail-tililtä ja kirjaudu sitten Google Workspace ‐tilille.

Näkyviin tulee virheilmoitus "Odotetaan striimauksen alkamista"

• Kokouksen järjestäjän on aloitettava striimi manuaalisesti. Pyydä kokouksen järjestäjää vahvistamaan, että livestriimi on aloitettu.
  • Tämä viesti näkyy, kunnes järjestäjä valitsee Lisää Lisää ja sitten Aloita striimaus tietokoneella, vaikka kokouksen aikataulutettu kellonaika olisi jo mennyt.

Miksi en voi käyttää livestriimin uutta versiota?

• Tämä versio on tällä hetkellä vain 10 000 ensimmäisen osallistujan käytettävissä.
    • Voit edelleen katsoa livestriimejä alkuperäisessä versiossa.
  • Uusi versio julkaistaan vaiheittain, eikä se välttämättä ole vielä kaikkien käytettävissä.
  • Reaktioita voivat lähettää vain käyttäjät, jotka käyttävät uutta versiota.
  • Saat parhaan katselukokemuksen käyttämällä tietokonetta.
    • Jotkin Android-laitteet tukevat tiettyjä ominaisuuksia livestriimin uudistetussa versiossa.

Miten voin antaa palautetta esittäjälle tai järjestäjälle?

Ota yhteys esittäjään tai järjestäjään suoraan. Et voi lähettää esittäjälle tai järjestäjälle palautetta suoraan katsojien sivulta.

Livestriimin järjestäjät:

"Aloita suoratoisto" ‑painiketta ei löydy

• Striimaaminen on määritettävä ennen kokousta Kalenterissa. Et voi lisätä livestriimiä kokouksen alkamisen jälkeen, sillä se edellyttäisi muutoksia kokouksen koodiin.
  • Lisäksi Google Workspace ‑järjestelmänvalvojan on laitettava striimaus päälle. Ainoastaan kokouksen järjestäjän organisaatioon kuuluvat osallistujat voivat aloittaa ja lopettaa striimaamisen.

Katsojat eivät pääse määrittämääni livestriimiin

• Kun kokous on alkanut, sinun on klikattava Lisää Lisää ja sitten Aloita striimaus.
  • Lisäksi livestriimin seuraaminen edellyttää, että katsoja kuuluu kokouksen järjestäjän organisaatioon.