Løs problemer med livestreaming

Vigtigt! Det er kun muligt at livestreame videomøder i møder, der er arrangeret via visse Google Workspace-udgaver.

Sådan løser du problemer under livestreaming af et møde.

Livestreamseere:

Jeg kan se videostreamingen, men der er ingen lyd

Prøv følgende:

• Skru op for lyden i Meet. Klik på Lydstyrke nederst på kontrolbjælken.
  • Skru op for lyden på din computer eller telefon.
  • Bed mødearrangøren om at bekræfte, at dennes lyd ikke er slået fra i mødet, og at lyden fungerer korrekt i mødet.

Fejlmeddelelsen "Denne streaming er ikke tilgængelig på dit domæne" vises

• Streams kan kun ses af brugere i samme organisation som mødearrangøren.
  • Log ind med din konto fra samme organisation som mødearrangøren. Du kan f.eks. logge ud af din personlige Gmail-konto, logge ind på din Google Workspace-konto til arbejde eller skole igen og derefter prøve at få adgang til streamen igen.

Fejlmeddelelsen "Denne stream er ikke tilgængelig for din konto" vises

• Du skal være i samme organisation som mødearrangøren for at se et livestreammøde.
  • Log ind på en konto fra samme organisation som mødearrangøren.
    • Eksempel: Hvis arrangøren er i dit arbejdsområde i Google Workspace til arbejde eller skole, skal du logge ud af din personlige Gmail-konto og logge ind på din Google Workspace-konto.

Fejlmeddelelsen "Venter på, at streamingen begynder" vises

• Streamen skal startes manuelt af mødearrangøren. Bed mødearrangøren om at bekræfte, at vedkommende har startet livestreamen.
  • Denne meddelelse vises, indtil arrangøren klikker på Mere Mere og derefter Start streaming på en computer, også selvom tidspunktet for det planlagte møde er passeret.

Hvorfor har jeg ikke den nye seeroplevelse i livestreams?

• Denne oplevelse er i øjeblikket begrænset til de første 10.000 seere.
    • Du kan stadig se livestreams med den originale oplevelse.
  • Udrulningen sker gradvist og er muligvis ikke tilgængelig for dig endnu.
  • Det er kun brugere med den nye oplevelse, der kan sende reaktioner.
  • Brug en computer for at få den bedste seeroplevelse.
    • Nogle Android-enheder understøtter visse funktioner i den nye livestreamoplevelse.

Hvordan giver jeg feedback til præsentationsværten eller arrangøren?

Kontakt præsentationsværten eller arrangøren direkte. Du kan ikke sende feedback til præsentationsværten eller arrangøren direkte på visningssiden.

Livestreamværter:

Jeg kan ikke finde knappen "Start streaming"

• Streaming skal konfigureres før mødet i Kalender. Du kan ikke tilføje en livestream, når mødet er startet, da det ændrer den mødekode, der bruges til at deltage.
  • Streaming skal også aktiveres af din Google Workspace-administrator. Kun deltagere i samme organisation som mødearrangøren kan starte og stoppe streaming.

Deltagere, der kun har tilladelse til at se med, har ikke adgang til det livestream, jeg har konfigureret

• Når mødet er startet, skal du klikke på Mere Mere og derefter Start streaming.
  • Det er desuden kun deltagere i samme organisation som mødearrangøren, der kan se livestreamingen.