Åtgärda problem med livestreaming

Viktigt! Livestreamade videomöten är endast tillgängliga för möten arrangerade av vissa Google Workspace-utgåvor.

Åtgärda problem när du livestreamar ett möte.

Livestream-tittare.

Jag kan titta på videostreamen, men det finns inget ljud

Prova följande:

• Höj volymen i Meet. Klicka på Volym längst ned i kontrollfältet.
  • Höj volymen på datorn eller telefonen.
  • Be mötesorganisatören bekräfta att den har ljudet på i mötet och att det fungerar korrekt i mötet.

Felmeddelandet Den här streamen är inte tillgänglig på din domän visas

• Det är bara användare i samma organisation som mötesorganisatören som får titta på en stream.
  • Logga in med ditt konto i samma organisation som mötesorganisatören. Logga exempelvis ut från ditt personliga Gmail-konto, logga in igen på ditt Google Workspace-konto på jobbet eller i skolan och försök få åtkomst till streamen igen.

Felmeddelandet Den här streamen är inte tillgänglig för ditt konto visas

• Om du vill titta på en livestream måste du finnas i samma organisation som mötesorganisatören.
  • Logga in på ett konto i samma organisation som mötesorganisatören.
    • Exempel: Om organisatören finns i din Google Workspace for Work- eller School-organisation måste du logga ut från ditt personliga Gmail-konto och logga in på Google Workspace-kontot.

Felmeddelandet Väntar på att streaming startar.

• Mötesorganisatören måste starta streamen manuellt. Be mötesorganisatören bekräfta att den har startat livestreamen.
  • Det här meddelandet visas tills organisatören klickar på Mer Mer följt av Starta streaming på en dator även om den schemalagda mötestiden har passerat.

Varför har jag inte använda den nya livestreamfunktionen?

• Den här funktionen är för närvarande begränsad till de första 10 000 tittarna.
    • Det går fortfarande att titta på livestreamar med den ursprungliga funktionen.
  • Lanseringen sker gradvis och är kanske inte tillgänglig för dig ännu.
  • Endast användare med en ny funktion får skicka reaktioner.
  • Använd en dator för bästa visning.
    • Vissa Android-enheter stöder vissa funktioner i den nya livestreamfunktionen.

Hur ger jag feedback till presentatören eller organisatören?

Kontakta presentatören eller organisatören direkt. Det går inte att skicka feedback till presentatören eller organisatören direkt på tittarsidan.

Livestream-värdar:

Jag hittar inte knappen Börja streama

• Streaming måste konfigureras före mötet i Kalender. Du kan inte lägga till en livestream efter att mötet har börjat eftersom det ändrar möteskoden som används för att gå med.
  • Streaming måste även aktiveras av Google Workspace-administratören. Det är enbart deltagare i samma mötesorganisation som organisatören som får starta och stoppa streamingen.

Tittarna har inte tillgång till livestreamen som jag konfigurerade

• När mötet har startat måste du klicka på Mer Mer följt av Starta streaming.
  • Det är enbart visningsbehöriga i samma organisation som mötesorganisationen som får visa livestreamen.