Tillåt aviseringar från Meet och Chat

Om du vill få aviseringar från Meet och Chat måste webbläsarinställningarna tillåta aviseringar.

Tillåt aviseringar från Meet och Chat i Chrome

” ”

Som standard får du ett meddelande i Chrome när en webbplats, en app eller ett tillägg försöker skicka aviseringar. Den här inställningen går att ändra när som helst.

Om du surfar i inkognitoläge visas inga aviseringar.

Uppdatera aviseringsinställningar i Chrome

Om du har inaktiverat aviseringar för Meet och Chat kan du aktivera dem igen.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer följt av Inställningar uppe till höger.
  3. Klicka på Webbplatsinställningar under Integritet och säkerhet.
  4. Klicka på Aviseringar.
  5. Välj posten Meet- eller Chat och klicka på Mer Mer följt av Tillåt. Exempel:
    • Meet: https://meet.google.com:443
    • Chatt:​ http://mail.google.com:443

Se även Ändra webbplatsbehörigheter.

Tillåt aviseringar från Meet- och Chat i andra webbläsare

” ”

Om du använder en produkt som har stöd för ytterligare webbläsare, till exempel Chat, måste du aktivera aviseringar för produkten i din webbläsare. Varje webbläsare kräver olika steg för aktivering av aviseringar. Mer information finns i webbläsarens onlinehjälp.