Tillat varsler fra Meet og Chat

For at du skal kunne motta varsler fra Meet og Chat, må du tillate varsler i innstillingene for nettleseren du bruker.

Tillat Meet- og Chat-varsler i Chrome

Som standard gir Chrome deg beskjed når apper, nettsteder eller utvidelser ønsker å sende deg varsler. Du kan når som helst endre denne innstillingen.

Hvis du bruker inkognitomodus i nettleseren, får du ikke varsler.

Oppdater varslingsinnstillinger i Chrome

Hvis du har slått av varsler for Meet og Chat, kan du slå dem på igjen.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre og så Innstillinger.
  3. Klikk på Nettstedsinnstillinger under «Personvern og sikkerhet».
  4. Klikk på Varsler.
  5. Velg Meet- eller Chat-oppføringen, og klikk på Mer Mer og så Tillat. Eksempler:
    • Meet – https://meet.google.com:443
    • Chat – http://mail.google.com:443

Se også hvordan du kan endre nettstedstillatelser.

Tillat Meet- og Chat-varsler i andre nettlesere

Hvis du bruker et produkt som støtter flere nettlesere, for eksempel Chat, må du slå på varsler for dette produktet i nettleseren. Det finnes ulike fremgangsmåter for å aktivere varsler i de ulike nettleserne. Se gjennom hjelpen på nettet om den aktuelle nettleseren.