Meetin ja Chatin ilmoitusten salliminen

Jotta voit saada ilmoituksia Meetistä ja Chatista, sinun on sallittava ilmoitukset selaimen asetuksista.

Meetin ja Chatin ilmoitusten salliminen Chromessa

Oletusarvoisesti Chrome ilmoittaa sinulle, jos verkkosivusto, sovellus tai laajennus haluaa luvan näyttää ilmoituksia. Voit muokata tätä asetusta milloin tahansa.

Et saa ilmoituksia incognito-tilassa.

Chromen ilmoitusasetusten päivittäminen

Jos olet poistanut Meetin ja Chatin ilmoitukset käytöstä, voit ottaa ne takaisin käyttöön.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus ‑osiosta Sivustoasetukset.
  4. Valitse Ilmoitukset.
  5. Valitse Meet- tai Chat-kohta ja klikkaa Lisää Lisää ja sitten Salli. Esimerkki:
    • Meet – https://meet.google.com:443
    • Chat​– http://mail.google.com:443

Katso myös Sivustojen käyttöoikeuksien muuttaminen.

Meetin ja Chatin ilmoitusten salliminen muissa selaimissa

Jos käytät Chatia tai muuta tuotetta, joka tukee muita selaimia, sinun on otettava kyseisen tuotteen ilmoitukset käyttöön selaimessasi. Ilmoitusten käyttöönottotavat vaihtelevat selainten välillä. Katso lisätiedot selaimesi online-ohjeista.