Tillad notifikationer fra Meet og Chat

Hvis du vil modtage notifikationer fra Meet og Chat, skal dine browserindstillinger tillade notifikationer.

Tillad Meet- og Chat-notifikationer i Chrome

Chrome advarer dig som standard, når et website, en app eller en udvidelse anmoder om at sende dig notifikationer. Du kan til enhver tid ændre denne indstilling.

Hvis du er på nettet i inkognitotilstand, modtager du ingen notifikationer.

Opdater indstillingerne for notifikationer i Chrome

Hvis du har deaktiveret notifikationer for Meet og Chat, kan du aktivere dem igen.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Klik på Indstillinger for websites under "Sikkerhed og privatliv".
  4. Klik på Notifikationer.
  5. Vælg Meet- eller Chat-punktet, og klik på Mere Mere og så Tillad. Eksempel:
    • Meet – https://meet.google.com:443
    • Chat​– http://mail.google.com:443

Se også Skift websitetilladelser.

Tillad Meet- og Chat-notifikationer i andre browsere

Hvis du bruger et produkt, der understøtter yderligere webbrowsere, f.eks. Chat, skal du aktivere notifikationer for det pågældende produkt i din browser. Hver browser kræver forskellige trin for at slå notifikationer til. Se onlinehjælp til din browser for at få flere oplysninger.