Krav til brug af Google Meet

Krav til Google Meet-adgang

Du skal have en Google-konto for at bruge Google Meet.

For Google Workspace-brugere med en arbejds- eller skolekonto:

• En Google Workspace-administrator skal aktivere Meet for din organisation. Kontakt din administrator, hvis du ikke kan åbne Meet.
  • Du skal være logget ind på en Google Workspace-konto for at oprette et videomøde.
  • Alle i og uden for din organisation kan deltage via et link.

Til Meet-videoopkald skal du bruge:

Brug et understøttet operativsystem

Meet understøtter den aktuelle version og de to seneste store udgivelser af disse operativsystemer:

• Apple macOS
  • Microsoft Windows
  • Chrome OS
  • Ubuntu og andre Debian-baserede Linux-distributioner

Meet fungerer med disse mobiloperativsystemer:

Meet-videoopkald i Gmail-appen er kompatible med følgende operativsystemer:

• Android 6 og nyere
  • iOS 12 og nyere
Brug en understøttet webbrowser

Vi anbefaler, at du bruger den aktuelle version af en af nedenstående browsere:

Der er begrænset understøttelse af Meet i Microsoft Internet Explorer 11, og du får en bedre brugeroplevelse med Meet i Microsoft Edge. Hvis du vil bruge Internet Explorer til Meet, skal du downloade og installere den nyeste version af Google Video Support-pluginnet.

Tip! Hvis din browser ikke understøtter Meet-videomøder, kan du deltage via telefon ved hjælp af telefonnummeret og pinkoden, hvis mødearrangøren har oplyst disse.

Giv Meet tilladelse til at bruge dit kamera og din mikrofon
Før du begynder at bruge Meet, skal du tillade adgang til din computers kamera og mikrofon.

Tillad adgang, første gang du bruger Meet

1. Gå til startsiden for Meet i en webbrowser.
  2. Klik på Start et nyt møde.
  3. Klik på Tillad.

Skift indstilling for at tillade adgang

Hvis du ikke bliver bedt om at tillade adgang, eller hvis du tidligere har blokeret adgang, kan du ændre dine indstillinger.

1. Gå til startsiden for Meet i en webbrowser.
  2. Klik på Start et nyt møde.
  3. Klik på Kameraet er blokeret Ikke-tilladt medie øverst til højre.
  4. Klik på Giv altid https://meet.google.com adgang til dit kamera og din mikrofon.
  5. Klik på Udfør. Videomødet starter automatisk. Hvis du ikke kan se, at mødet genindlæses, skal du lukke mødet og starte det igen.
Hardwareanbefalinger

Vi anbefaler, at du bruger bestemt hardware, for at få adgang til alle funktionerne i Meet. Selvom du kan deltage i videoopkald ved at opfylde minimumskravene til systemet, anbefaler vi, at din enhed opfylder visse krav for at få mest muligt ud af Google Meet, f.eks. funktioner såsom multitasking og video i høj kvalitet.

Du skal opfylde følgende minimumskrav til systemet for at bruge Google Meet:

• Dual Core-processor
  • 2 GB hukommelse

Meet-brugerscenarier

Anbefalinger til hardwaresystem (tilsvarende eller højere)

• Små videoopkald (færre end fem deltagere) med fremhævet layout eller feltvisning
  • Store videoopkald (mindst fem deltagere) med fremhævet layout
  • Dual Core-processor
  • 2 GB hukommelse
  • Små eller store videoopkald med alle layouts/visninger
  • Brug af 1-2 åbne faner eller apps sammen med Meet
  • Quad Core Intel Celeron N3000-processor
  • Dual Core Intel Celeron N4000-processor
  • Dual Core Intel Celeron 2000-/3000-/4000-processor
  • AMD 3000-serien
  • AMD Athlon 300
  • Mediatek 8173/8183

• 4 GB hukommelse
  • Små eller store videoopkald med alle layouts/visninger
  • Præsentation i et videoopkald
  • Brug af 5-10 åbne faner eller apps sammen med Meet
  • Quad Core Intel Celeron N4000-/N5000-processor
  • Intel i3-processor (7. generation)
  • Intel i5-processor (6. generation)
  • AMD Ryzen 3 3300U

• 4 GB hukommelse
  • Små eller store videoopkald med alle layouts/visninger
  • Præsentation i et videoopkald
  • HD-videokvalitet
  • Brug af 10 eller flere åbne faner eller apps sammen med Meet
  • Quad Core Intel i5-processor (6. generation)
  • AMD Ryzen 5 3500U

• 8 GB hukommelse
Løs problemer med Meet

Hvis du oplever problemer med ydeevnen i Meet, kan du prøve følgende:

• Sørg for, at du kun har én Meet-fane åben ad gangen. Luk eventuelle åbne browserfaner, vinduer eller apps, der ikke bruges i øjeblikket.
  • Deaktiver alle Chrome-udvidelser, især Meet-relaterede udvidelser.
  • Læg enheden på en jævn og forhøjet overflade for at forhindre din enhed i at overophede. Undgå at bruge enheden på gulvet eller i sengen i længere tid ad gangen.
  • Skift dit Meet-layout til fremhævet visning.

Hvis din computer opfylder kravene, men du stadig oplever problemer med videoopkald, kan du prøve nogle af disse ekstra fejlfindingstrin.

Deltagerbegrænsninger
Brugere med personlige Google-konti: Du kan højst have 100 deltagere i et videoopkald.
Google Workspace-brugere med en arbejds- eller skolekonto: Det maksimale antal deltagere, du kan føje til et videomøde, afhænger af din Google Workspace-udgave.
Google Workspace-udgaver Antal deltagere
Business Starter, G Suite for Education, G Suite Basic 100
Business Standard, Enterprise Essentials, Essentials, G Suite Business 150
Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, G Suite Enterprise for Education 250