Hvis du vil teste oversættelse af undertekster i realtid, kan du tilmelde dig betaversionen af funktionen til oversættelse af Meet-undertekster.

Krav til brug af Google Meet

Krav til Google Meet-adgang

Du skal have en Google-konto for at bruge Google Meet.

For Google Workspace-brugere med en arbejds- eller skolekonto:

• En Google Workspace-administrator skal aktivere Meet for din organisation. Kontakt din administrator, hvis du ikke kan åbne Meet.
  • Du skal være logget ind på en Google Workspace-konto for at oprette et videomøde.
  • Alle i og uden for din organisation kan deltage via et link.

Til Meet-videoopkald skal du bruge:

Brug et understøttet operativsystem

Meet understøtter den aktuelle version og de to seneste store udgivelser af disse operativsystemer:

• Apple macOS
  • Microsoft Windows
  • Chrome OS
  • Ubuntu og andre Debian-baserede Linux-distributioner

Meet fungerer med disse mobiloperativsystemer:

Meet-videoopkald i Gmail-appen er kompatible med følgende operativsystemer:

• Android 6 og nyere
  • iOS 12 og nyere
Brug en understøttet webbrowser

Vi anbefaler, at du bruger den aktuelle version af en af nedenstående browsere:

Tip! Hvis din browser ikke understøtter Meet-videomøder, kan du deltage via telefon ved hjælp af telefonnummeret og pinkoden, hvis mødearrangøren har oplyst disse.
Giv Meet tilladelse til at bruge dit kamera og din mikrofon
Før du begynder at bruge Meet, skal du give adgang til din computers kamera og mikrofon.

Giv adgang, første gang du bruger Meet

1. Gå til startsiden for Meet i en webbrowser.
  2. Klik på Start et nyt møde.
  3. Klik på Tillad.

Skift indstillingen for at give adgang

Hvis du ikke bliver bedt om at give adgang, eller hvis du tidligere har blokeret adgangen, kan du ændre dine indstillinger.
  1. Gå til startsiden for Meet i en webbrowser.
  2. Klik på Start et nyt møde.
  3. Klik på Der er blokeret for adgang til kameraet Ikke-tilladt medie øverst til højre.
  4. Klik på Tillad altid, at https://meet.google.com har adgang til dit kamera og din mikrofon.
  5. Klik på Udfør. Videomødet starter automatisk. Hvis du ikke kan se, at mødet genindlæses, kan du forlade mødet og derefter vende tilbage til det igen.
Hardwareanbefalinger
Vi anbefaler, at du bruger bestemt hardware for at få adgang til alle funktionerne i Meet. Selvom du kan deltage i videoopkald, når minimumskravene til systemet er opfyldt, anbefaler vi, at din enhed opfylder visse krav for at få mest muligt ud af Google Meet, f.eks. funktioner som multitasking og video i høj kvalitet.

Minimumskravene til systemet for at bruge Google Meet er:

• Dual Core-processor
  • 2 GB hukommelse

Meet-brugerscenarier

Anbefalinger til hardwaresystem (tilsvarende eller højere)

• Små videoopkald (færre end fem deltagere) med fremhævet layout eller feltvisning
  • Store videoopkald (mindst fem deltagere) med fremhævet layout
  • Dual Core-processor
  • 2 GB hukommelse
  • Små eller store videoopkald med alle layouts/visninger
  • Brug af 1-2 åbne faner eller apps sammen med Meet
  • Quad Core Intel Celeron N3000-processor
  • Dual Core Intel Celeron N4000-processor
  • Dual Core Intel Celeron 2000-/3000-/4000-processor
  • AMD 3000-serien
  • AMD Athlon 300
  • Mediatek 8173/8183

• 4 GB hukommelse
  • Små eller store videoopkald med alle layouts/visninger
  • Præsentation i et videoopkald
  • Brug af 5-10 åbne faner eller apps sammen med Meet
  • Quad Core Intel Celeron N4000-/N5000-processor
  • Intel i3-processor (7. generation)
  • Intel i5-processor (6. generation)
  • AMD Ryzen 3 3300U

• 4 GB hukommelse
  • Små eller store videoopkald med alle layouts/visninger
  • Præsentation i et videoopkald
  • HD-videokvalitet
  • Brug af 10 eller flere åbne faner eller apps sammen med Meet
  • Quad Core Intel i5-processor (6. generation)
  • AMD Ryzen 5 3500U

• 8 GB hukommelse
Løs problemer med Meet

Hvis du oplever problemer med ydeevnen i Meet, kan du prøve følgende:

• Sørg for, at du kun har én Meet-fane åben ad gangen. Luk eventuelle åbne browserfaner, vinduer eller apps, der ikke bruges i øjeblikket.
  • Deaktiver alle Chrome-udvidelser, især Meet-relaterede udvidelser.
  • Læg enheden på en jævn og forhøjet overflade for at undgå overophedning. Undgå at bruge enheden på gulvet eller i sengen i længere tid ad gangen.
  • Skift dit Meet-layout til Spotlight-visning.
  • Skift til en lavere videokvalitet på din enhed.

Hvis din computer opfylder kravene, men du stadig oplever problemer med videoopkald, kan du prøve nogle af disse ekstra fejlfindingstrin.

Deltagerbegrænsninger
Brugere med personlige Google-konti: Du kan højst have 100 deltagere i et videoopkald.
Google Workspace-brugere med en arbejds- eller skolekonto: Det maksimale antal deltagere, du kan føje til et videomøde, afhænger af din Google Workspace-udgave.
Google Workspace-udgaver Antal deltagere
Business Starter, Frontline, Education Fundamentals, Education Standard og G Suite Basic 100
Business Standard, Enterprise Essentials, Essentials, G Suite Business og Google Workspace for Nonprofits 150
Teaching and Learning Upgrade 250
Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Plus 500
Meeting length limits

Hvis du ikke har et Google Meet-abonnement

På en computer kan du hoste:

• En-til-en-opkald i op til 24 timer.
  • Opkald med 3 eller flere deltagere i op til 60 minutter.

Tip! Efter 50 minutter hører alle en lyd og får en notifikation om, at opkaldet snart afsluttes. Værten kan opgradere sin Google-konto for at forlænge opkaldet. Ellers afsluttes opkaldet efter 60 minutter.

Google Workspace Individual-abonnenter

Du kan hoste en-til-en-opkald og gruppeopkald med 3 eller flere deltagere i op til 24 timer.

Få flere oplysninger om Google Workspace Individual.