Informació sobre els requisits per utilitzar Google Meet

Requisits d'accés a Google Meet

Per fer servir Google Meet, necessites un Compte de Google.

Per als usuaris de Google Workspace a la feina o en un centre educatiu:

• Un administrador de Google Workspace ha d'activar Meet per a la teva organització. Si no pots obrir Meet, contacta amb l'administrador.
  • Per crear una videotrucada, has de tenir la sessió iniciada en un compte de Google Workspace.
  • Qualsevol persona, tant si pertany a la teva organització com si no, pot unir-s'hi amb un enllaç.

Per a les reunions de Meet, necessites:

Utilitzar un sistema operatiu compatible

Meet és compatible amb la versió actual i les dues versions principals anteriors d'aquests sistemes operatius:

• Apple macOS
  • Microsoft Windows
  • Chrome OS
  • Ubuntu i altres distribucions de Linux basades en Debian

Meet funciona amb aquests sistemes operatius per a mòbils:

Les reunions de Meet a l'aplicació Gmail són compatibles amb aquests sistemes operatius:

• Android 6 i versions posteriors
  • iOS 14 i versions posteriors
Utilitzar un navegador web compatible

Recomanem utilitzar la versió actual d'un dels navegadors següents:

Consell: si el teu navegador no és compatible amb les videotrucades de Meet, pots participar-hi per telèfon mitjançant el número de telèfon i el PIN corresponents, si l'organitzador de la reunió te'ls proporciona.
Permetre que Meet utilitzi la càmera i el micròfon
Abans de començar a utilitzar Meet, has de permetre l'accés a la càmera i al micròfon de l'ordinador.

Permetre l'accés la primera vegada que utilitzis Meet

1. En un navegador web, ves a la pàgina d'inici de Meet.
  2. Fes clic a Inicia una reunió nova.
  3. Fes clic a Permet.

Canviar la configuració per permetre l'accés

Si no se't demana que permetis l'accés o si l'havies bloquejat anteriorment, pots canviar la configuració.
  1. En un navegador web, ves a la pàgina d'inici de Meet.
  2. Fes clic a Inicia una reunió nova.
  3. A la part superior dreta, fes clic a La càmera està bloquejada Mitjans no permesos.
  4. Fes clic a Permet sempre que https://meet.google.com accedeixi a la càmera i al micròfon.
  5. Fes clic a Fet. La videotrucada es connecta automàticament. Si no veus que la reunió es torni a carregar, surt i torna-hi a entrar.
Recomanacions de maquinari
Per gaudir de totes les funcions de Meet, recomanem utilitzar un maquinari determinat. Tot i que pots unir-te a les reunions amb uns requisits del sistema molt bàsics, et recomanem complir uns requisits del dispositiu determinats per a alguns casos d'ús de Google Meet, com ara les multitasques i els vídeos d'alta qualitat.

Els requisits mínims del sistema per utilitzar Google Meet són:

• Processador de dos nuclis
  • 2 GB de memòria

Meet ajusta automàticament l'experiència de la reunió en funció del rendiment del dispositiu que s'utilitza. Aquest rendiment ve determinat per:

• El rendiment del processador (CPU)
  • El disseny del dispositiu
  • Factors ambientals, com ara la temperatura ambient

La majoria de les funcions s'ajusten automàticament per trobar un equilibri entre qualitat i rendiment. D'altres només estan disponibles per als dispositius amb CPU més noves i amb una unitat de processament gràfic (GPU) compatible.

La taula següent proporciona indicacions sobre els casos d'usuari compatibles i les especificacions del maquinari:

Requisits del sistema

Casos d'usuari de Meet

Mínims

• Processador de dos nuclis
  • 2 GB de memòria
  • Participar en reunions.
  • Presentar contingut que no és de vídeo.

Mínims recomanats

CPU moderna, com les següents o superiors:

• Intel i3, i5 o i7 de 10a generació (en concret, Ice Lake i versions posteriors)
  • AMD 3000 sèrie Ryzen 5 o 7
  • Gaudir de vídeo i d'àudio d'alta qualitat.
  • Presentar contingut amb vídeos i animacions.
  • Utilitzar els efectes visuals de la càmera.
  • Fer diverses tasques alhora durant les reunions.
  • Utilitzar complements de Meet i integracions de Workspace, com ara Pla de l'orador.

Requisits òptims

• CPU d'alt rendiment, com ara les següents i superiors:
    • Intel i5 o i7 d'11a generació
    • AMD 5000 sèrie Ryzen 5 o 7
    • Apple Silicon M1
  • Càmera de 1080p
  • Targeta gràfica compatible amb WebGL 2.0
  • Gaudir de qualitat Full HD per a les presentacions i per al vídeo de la càmera.
  • Accedir a tots els efectes visuals en la màxima qualitat.
  • Fer diverses tasques intenses alhora.

Meet utilitza la GPU per accelerar la codificació de vídeo, la descodificació, els efectes visuals i més.

Consell: el rendiment més eficient es pot aconseguir a Apple Silicon i Intel Ice Lake o en plataformes posteriors en combinació amb una càmera web integrada o externa connectada per USB3. Tot i això, el rendiment del maquinari pot variar en funció del dispositiu.

Solucionar problemes relacionats amb Meet

Si tens problemes de rendiment relacionats amb Meet, segueix aquests passos:

• Comprova que només tinguis una pestanya de Meet oberta. Tanca totes les pestanyes del navegador, les finestres o les aplicacions que tinguis obertes i que no estiguis utilitzant en aquest moment.
  • Desactiva totes les extensions de Chrome, sobretot les específiques de Meet.
  • Col·loca el dispositiu sobre una superfície plana i elevada per evitar que se sobreescalfi. Evita utilitzar el dispositiu al terra o al llit durant un període de temps llarg.
  • Canvia el disseny de Meet a la visualització Focus.
  • Canvia la qualitat de vídeo del dispositiu per una resolució més baixa.

Si el teu ordinador compleix els requisits però continues tenint problemes amb les reunions, segueix aquests passos addicionals de resolució de problemes.

Límits de participants
Per a usuaris que tenen Comptes de Google personals: es poden incloure un màxim de 100 participants en una reunió.
Per a subscriptors de Google One amb 2 TB o més d'espai d'emmagatzematge: es poden incloure un màxim de 100 participants en una reunió.
Per a usuaris de Google Workspace que tenen un compte de treball o de centre educatiu: el nombre màxim de participants que es poden incloure en una reunió depèn de l'edició de Google Workspace disponible.
Ves a l'article sobre com pots comparar les edicions de Google Workspace.
Edicions de Google Workspace Nombre de participants
Business Starter, Frontline, Education Fundamentals, Education Standard, G Suite Basic 100
Business Standard, Enterprise Essentials, Essentials, G Suite Business, Workspace for Nonprofits, Workspace Individual 150
Teaching, Learning Upgrade, Essentials Starter, Enterprise Starter 250
Business Plus, Enterprise Standard 500
Enterprise Plus, Enterprise Essentials Plus, Education Plus

1.000

Consell: després de 500, els 500 següents s'uneixen com a Només visualització.

Límits de durada de les reunions

Si no tens una subscripció a Google Meet

En un ordinador, pots organitzar:

• Reunions amb una altra persona de 24 hores com a màxim.
  • Reunions amb tres o més participants de 60 minuts com a màxim.

Consell: quan han passat 50 minuts, tots els participants senten un so i reben una notificació de missatge en què s'indica que la reunió està a punt de finalitzar. Per ampliar-la, l'amfitrió pot actualitzar el seu Compte de Google. Si no ho fa, la reunió finalitzarà als 60 minuts.

Per a subscriptors de Google Workspace Individual

Pots organitzar reunions de grup (amb tres o més participants) i amb una sola persona de 24 hores com a màxim.

Obtén més informació sobre Google Workspace Individual.