Få en bedre video- og lydoplevelse

Du kan ændre dine video- og lydindstillinger, så andre bedre kan høre dig og se din video.

Tip! Før du deltager i et møde, kan du også med det samme tjekke, hvilke af dine eksterne enheder der er tilgængelige og forbundet. Se, hvordan du tjekker din video og lyd i Google Meet.

Skift kamera- eller videokvalitet på din computer

Det kan også være en god idé at reducere videokvaliteten, hvis du oplever følgende:

• Video- eller lydforsinkelser
  • Dårlig netværksforbindelse
  • Lavt batteriniveau
  • Begrænset data
  • Andre kvalitetsproblemer

Skift kamera- eller videoopløsning

1. Åbn meet.google.com/ i en webbrowser.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger og så Video.
  3. Vælg den indstilling, du vil ændre:
    • Kamera: Vælg din kameraenhed. Hvis dit kamera fungerer, kan du se dit videofeed til højre for Video.
    • Opløsning for afsendelse: Billedkvaliteten på din enhed, sådan som andre ser den.
    • Opløsning for modtagelse: Billedkvaliteten, sådan som du ser den fra andre deltagere.
  4. Klik på Udfør.
Få flere oplysninger om opløsningsindstillinger

Opløsning for afsendelse (maksimum)

• Fuld HD (1080p): Denne indstilling er kun tilgængelig på computere med et 1080p-kamera og tilstrækkelig processorkraft. Bruger mest data, men dit kamera sender billeder i den højeste kvalitet.
  • HD (720p): Bruger mere data end standardopløsningen, men kameraet sender et billede i høj kvalitet.
  • Standardopløsning (360p): Bruger mindre data, men kameraet sender et billede i lavere kvalitet.

Opløsning for modtagelse (maksimum)

• Fuld HD (1080p): Bruger mest data, men du får et billede i højeste kvalitet.
  • HD (720p): Bruger mere data end standardopløsningen, men du får et billede i høj kvalitet.
  • Standardopløsning (360p): (enkelt feed) De andre deltageres miniaturer bliver deaktiveret for at spare data.
  • Kun lyd: Datamængden reduceres til et minimum, og du kan ikke se video.
Se, hvad du skal bruge for at sende 1080p-video

Vigtigt! 1080p understøttes ikke i Firefox og Safari.

Alle, der har en kompatibel enhed, kan modtage video i 1080p. Kun disse udgaver kan sende video i 1080p:

• Business Plus
  • Business Standard
  • Education Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Plus
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Starter
  • Google One-abonnenter med 2 TB lagerplads eller mere
  • Google Workspace Individual
  • Teaching & Learning Upgrade

Aktivér videoindramning

Videoindramning er tilgængelig for følgende Google Workspace-udgaver
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade-konti
  • Workspace Individual
  • Google One-abonnenter med 2 TB eller mere lagerplads
Få flere oplysninger om videoindramning

Du skal bruge:

Aktivér hardwareacceleration

Aktivér på Windows eller Mac:

1. Øverst til højre i et Chrome-vindue skal du klikke på menuen efterfulgt af Indstillinger .
  2. Klik på menupilen Pil ned ud for "Avanceret" til venstre.
  3. Klik på System Wrench.
  4. Aktivér Brug hardwareacceleration, hvis det er muligt.
  5. Genstart Chrome.

Tjek WebGL-understøttelse

Tjek, om din browser understøtter WebGL på webglreport.com. Verificer, at "Major Performance Caveat" er angivet til "No" [Nej].

Hvis din enhed er ustabil eller går ned, kan din browser deaktivere WebGL. Du kan ikke håndhæve WebGL på ustabile WebGL-enheder. I nogle tilfælde kan det hjælpe at opdatere grafikkortdrivere eller genstarte din browser. Få flere oplysninger om understøttelse af WebGL.

Automatisk anbefaling af videoindramning og -belysning

Automatisk anbefaling er kun tilgængelig for deltagere med en enhed, der har mindst 2 kerner og hyper-threading.

Når opkaldet starter, og indramning er slået til, indrammer eller centrerer Meet din video, hvis du:

• Er for langt væk fra kameraet.
  • Ikke er centreret. Hvis du ikke er centreret, kan du også selv centrere igen.

Hvis din enhed understøtter automatisk anbefaling:

• Meet beder dig om at aktivere denne funktion.
  • Hvis du ikke vil have, at Meet justerer indramningen, kan du deaktivere funktionen.

Sådan aktiverer du videoindramning:

1. Åbn Google Meet på din computer.
  2. Vælg et videomøde.
  3. Før eller under opkaldet kan du klikke på Mere efterfulgt af Anvend visuelle effekter .
  4. Klik på Udseende efterfulgt af Aktivér Billedindstilling .

Centrer videoen igen

For at reducere distraktioner centrerer Meet ikke brugeren efter den første indramning. Sådan centrerer du dig selv, mens du deltager i et møde:

I feltet med visningen af dig selv

1. Hold markøren over feltet med visningen af dig selv.
  2. Klik på Flere valgmuligheder og derefter Opdater billedindstilling.

I menuen Flere valgmuligheder

1. Klik på Flere valgmuligheder og derefter Anvend visuelle effekter .
  2. Klik på Udseende og derefter Opdater billedindstilling.

Aktivér automatisk justering af videoens lys

Vigtigt! Denne indstilling er kun tilgængelig på computer, iPhone og iPad. Hvis du har adgang til Gemini Enterprise, Gemini Business eller Google One AI Premium, eller hvis du er en betroet tester via Workspace Labs, kan du bruge studiebelysning i stedet.

Når justering af videoens lys er aktiveret, kan Meet registrere, om du er undereksponeret, og automatisk forbedre lysstyrken, så du er nemmere at se. Meet spørger, om du vil aktivere denne funktion, hvis du er undereksponeret, og din enhed understøtter automatisk anbefaling. Hvis du ikke vil have, at Meet automatisk justerer lysstyrken, kan du deaktivere justering af videoens lys.

Du kan få enheder til at køre video bedre i realtid ved at bruge processorkraft i skyen til justering af baggrundslys. Denne funktion sparer på batteriet samt processorkraft og optimerer kvaliteten af videomødet.

Få flere oplysninger om, hvad du skal bruge for at anvende visuelle effekter på en computer

Aktivér hardwareacceleration

Aktivér hardwareacceleration på en Windows- eller Mac-computer:

1. Øverst til højre i et Chrome-vindue skal du klikke på menuen Mere og derefter klik på Indstillinger
  2. Klik på menupilen Pil ned ud for "Avanceret" til venstre.
  3. Klik på System Wrench.
  4. Aktivér Brug hardwareacceleration, når det er muligt.
  5. Genstart Chrome.

Tjek WebGL-understøttelse

Tjek, om din browser understøtter WebGL på webglreport.com, og bekræft, at "Major Performance Caveat" er angivet som "No" [Nej]. Din browser kan deaktivere WebGL, hvis enheden er ustabil eller forårsager nedbrud. Du kan ikke håndhæve WebGL på ustabile WebGL-enheder. I nogle tilfælde kan det hjælpe at opdatere grafikkortdrivere eller genstarte din browser. Få flere oplysninger om understøttelse af WebGL

Meet justeres mellem enheds- og skybaserede processorer

Justeringer mellem enheds- og skybaserede processorer udføres automatisk af Meet. Den prioriterer skybaseret processorer for enheder:

• Med en CPU med højst 4 kerner (færre end 8 logiske kerner)
  • Der bruger en virtuel computerinfrastruktur (VDI, Virtual Desktop Infrastructure)

Tip! Hvis du bruger VDI, men der ikke er en tilgængelig GPU, bruges der skybaseret processorer. Dette kan resultere i, at der er begrænset effekt tilgængelig. Se, hvordan du forbereder dit netværk til møder.

Automatisk anbefaling af videoindramning og belysning

Automatisk anbefaling er kun tilgængelig for deltagere med en enhed, der har mindst 2 kerner og hyper-threading.

Få flere oplysninger om, hvad du skal bruge til skybaseret processorkraft

Justeringer mellem enheds- og skybaserede processorer udføres automatisk af Meet. Den prioriterer skybaseret processorer for enheder:

• Med en CPU med højst 4 kerner (færre end 8 logiske kerner)
  • Der bruger en virtuel computerinfrastruktur (VDI, Virtual Desktop Infrastructure)

Denne funktion er i øjeblikket tilgængelig til Windows-, ChromeOS- og Linux-maskiner, der overholder enhedsbaserede krav til processorkraft.

Skybaseret effektbehandling er i øjeblikket tilgængeligt for:

• Udvalgte statiske baggrundsbilleder (ikke tilgængelige med VDI)
  • Sløring
  • Lysjustering

Vigtigt! Visuelle effekter, der bruger skybaserede processorer, er tilgængelige for brugere af Google Workspace Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus og Workspace Individual i kvalificerede regioner:

• Centralasien
  • Europa
  • Nordlige Afrika
  • Nordamerika
  • Sydøstasien

Vi tilføjer understøttelse for yderligere regioner.

1. Åbn meet.google.com på din computer.
  2. Deltag i et videomøde.
  3. Før eller under mødet kan du klikke på Mere efterfulgt af Indstillinger .
  4. I venstre side kan du klikke på Video og så Juster videoens lys

Aktivering af lysjustering kan gøre din enhed langsommere. Det kan være en god idé at deaktivere denne funktion, så andre apps kan køre hurtigere på din computer.

Aktivér Retouchering af ansigt

Du kan finpudse dit udseende før eller under et møde. Du kan vælge:

• Diskret: udglatning af huden, reducering af poser under øjnene, hvidere øjne (i mindre grad).
  • Glat: udglatning af huden, reducering af poser under øjnene og hvidere øjne (i højere grad).
  1. Klik på Anvend visuelle effekter nederst i visningen af dig selv, før du deltager i et møde.
    • Hold markøren over visningen af dig selv under et møde. Klik på Anvend visuelle effekter i midten.
  2. Klik på Udseende og så Aktivér Retouchering af ansigt
  3. Vælg en indstilling i rullemenuen:
    • Diskret
    • Glat
Få flere oplysninger om, hvilke udgaver der understøtter Retouchering af ansigt
  • Google One
  • Google Workspace Individual
  • Enterprise Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise/ESKU (gammel)
  • Enterprise Plus
  • G Suite ESKU
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Education Plus
Få flere oplysninger om, hvad du skal bruge for at anvende visuelle effekter på en computer

Aktivér hardwareacceleration

Aktivér hardwareacceleration på en Windows- eller Mac-computer:

1. Øverst til højre i et Chrome-vindue skal du klikke på menuen Mere og derefter klik på Indstillinger
  2. Klik på menupilen Pil ned ud for "Avanceret" til venstre.
  3. Klik på System Wrench.
  4. Aktivér Brug hardwareacceleration, når det er muligt.
  5. Genstart Chrome.

Tjek WebGL-understøttelse

Tjek, om din browser understøtter WebGL på webglreport.com, og bekræft, at "Major Performance Caveat" er angivet som "No" [Nej]. Din browser kan deaktivere WebGL, hvis enheden er ustabil eller forårsager nedbrud. Du kan ikke håndhæve WebGL på ustabile WebGL-enheder. I nogle tilfælde kan det hjælpe at opdatere grafikkortdrivere eller genstarte din browser. Få flere oplysninger om understøttelse af WebGL