Kom godt i gang med opkald i Google Meet

Vælg din opkaldskonto, og verificer dit telefonnummer.

Vigtigt!

• For Business- og EDU-brugere styrer din administrator opkaldsfunktionen via kontakten Yderligere Google-tjenester. EDU-brugere på under 18 år har ikke adgang til opkaldsfunktioner. Få flere oplysninger om, hvordan administratorer kan administrere adgang til tjenester.
  • Andre, der kender dit telefonnummer, kan kontakte dig via Google-tjenester. Du kan administrere de telefonnumre, der er knyttet til din Google-konto, i indstillingerne for Google-kontoen.

Åbn Meet på nettet

Vigtigt! Google Meet er kun tilgængeligt i følgende browsere:

• Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Firefox
  • Opera
  • Safari

Duo-navnet og -ikonet er blevet opdateret til Google Meet .

Verificer dit telefonnummer

Vigtigt!

• Brugere med personlige konti kan springe over at tilføje et telefonnummer og stadig foretage og modtage opkald.
  • Brugere med Workspace-konti skal tilføje og verificere et telefonnummer for at kunne foretage og modtage opkald.

Sådan verificerer du et telefonnummer:

1. Gå til meet.google.com/calling/.
  2. Klik på Tilføj nummer.
  3. Angiv dit telefonnummer.
  4. Klik på Få bekræftelseskode.
    • Hvis det nummer, du har angivet, er knyttet til en Google-konto, verificeres det automatisk.
    • Hvis ikke, sender Google Meet en kode i en engangs-sms til nummeret. (Dit mobilselskab opkræver muligvis et gebyr for dette).
  5. Angiv den kode, som du modtog i sms-beskeden.
    • Hvis du ikke modtager en sms, skal du tjekke, at du har angivet dit telefonnummer korrekt, og klikke på Send sms igen.
    • Hvis du har mobilsignal, men ikke modtager sms-beskeden, skal du klikke på Ring til mig.
    • Hvis du fortsat oplever problemer, kan du gå til denne artikel om at finde og rette fejl med verificering.

Når du har verificeret dit nummer i Meet

• Personer, som har dit telefonnummer, kan bruge Meet-appen til at ringe til dig. Hvis du tilknytter din Google-konto, kan de også få forbindelse til dig i Google-tjenester.
  • Meet kan med jævne mellemrum sende dine kontakter og din lokation til Google.
  • Hvis du ringer til en person, der ikke er gemt i dine kontakter, viser Meet dit telefonnummer, så vedkommende kan se, hvem der ringer.