Gegevens en bijlagen van videovergaderingen bekijken

U kunt informatie over een videovergadering en bijlagen bekijken vanuit een vergadering.
  1. Open de Meet-app Meet-app.
  2. Neem deel aan een videovergadering.
  3. Tik linksboven, naast de naam van de videovergadering, op de pijl naar rechts Right arrow.
  4. Doe het volgende in het venster Over dit gesprek:
    • Tik op het tabblad Informatie en dan Kopiëren Content copy om de deelnamegegevens te bekijken.
    • Tik op het tabblad Mensen en dan Deelname-informatie delen  om de informatie via e-mail, sms of andere berichten-apps te delen.