Se oplysninger om videomøder og vedhæftede filer

Du kan finde oplysninger om videomøder og vedhæftede filer i et møde.
  1. Åbn Meet-appen Meet-appen.
  2. Deltag i et videomøde.
  3. Øverst til venstre ud for navnet på videomødet skal du trykke på højrepilen Right arrow.
  4. I vinduet "Om dette opkald":
    • Du kan se oplysninger om deltagelse ved at trykke på fanen Info og derefter Kopiér Content copy.
    • Du kan dele oplysningerne via mail, sms eller andre beskedapps ved at trykke på fanen "Personer" og derefter Del deltagelsesinfo .