Consultar la informació i els fitxers adjunts d'una videotrucada

Pots trobar els detalls i els fitxers adjunts d'una videotrucada des d'una reunió.
  1. Obre l'aplicació Meet Aplicació Meet.
  2. Uneix-te a una videotrucada.
  3. A la part superior esquerra, al costat del nom de la videotrucada, toca la fletxa dreta Fletxa dreta.
  4. A la finestra "Sobre aquesta trucada", fes el següent:
    • Per veure la informació per unir-se a la reunió, toca la pestanya Informació i, a continuació, Copia Content copy.
    • Per compartir la informació per correu electrònic, en un missatge de text o a través d'altres aplicacions de missatgeria, toca la pestanya "Persones" i, a continuació, Comparteix la informació per unir-se .