Tilføj eller fjern personer fra et Google Meet-møde

Du kan føje brugere til et videomøde i Google Meet før eller efter mødets start. Du kan også fjerne deltagere, mens et videomøde er i gang.

Nogle brugere skal anmode om tilladelse, før de kan deltage i videomødet. Gå til artiklen om at deltage i videomøder for at få flere oplysninger.

Føj brugere til et igangværende videomøde

Føj personer til et møde

1. Nederst til højre skal du klikke på Personer Personer og så Tilføj personer Tilføj personer.
  2. Angiv navnet eller mailadressen og så Send mail.

Del oplysninger om deltagelse

1. Klik på Mødeoplysninger nederst til højre .
  2. Klik på Kopiér info om, hvordan du deltager.
  3. Indsæt mødeoplysningerne i en mail eller en anden app, og send dem.

Føj en telefondeltager til et igangværende møde

Du kan føje en bruger via telefon til et Google Meet-videomøde i visse lande og områder.

1. Når du deltager i mødet, skal du klikke på Personer Personer nederst til højre.
  2. Klik på Tilføj personer Tilføj personer efterfulgt af Ring op Ring op .
  3. I vinduet skal du vælge det land, du ringer til, for at tilføje landekoden og angive telefonnummeret for den person, du vil ringe til.
  4. Klik på Ring op Ring op.

Understøttede lande og områder

Du kan se hele listen over lande og områder i Lande, der understøtter tilføjelse af gæster via telefon.

Tillad flere deltagere at deltage i et Google Meet-møde

Du kan lukke flere deltagere og elever ind i et Google Meet-møde. Det er kun mødearrangøren, der kan se eller godkende anmodninger om at deltage i et møde. Mødearrangøren skal forblive i mødet for at kunne godkende anmodninger.

1. Når der vises en anmodning om at deltage i mødet, skal du klikke på Luk ind eller Afvis.
  2. Klik på Se alle, når du har flere deltagere, der venter på at deltage i mødet. Vælg en mulighed:
    • Klik på Luk ind eller Afvis deltagelse ud for navnet for at lukke deltagere ind eller afvise dem én ad gangen.
    • Klik på Luk alle ind eller Afvis alle for lukke alle deltagere ind eller afvise alle deltagere på samme tid.

Fjern deltagere i et videomøde

Vigtigt! I møder, hvor Værtsadministration er aktiveret, er det kun en mødevært eller medvært, der kan fjerne en anden deltager fra et igangværende møde. Hvis Værtsadministration er deaktiveret, kan alle fra mødearrangørens domæne fjerne en deltager.

Fjern mødedeltagere eller præsentationer

1. Hold markøren over feltet for en person eller præsentation.
  2. Klik på Flere valgmuligheder og derefter Fjern fra opkaldet.

Deltagere eller præsentationer, der ikke er i layoutet

1. Klik på Vis alle People Tab nederst til højre.
  2. Klik på Flere handlinger More ud for den deltager, du vil fjerne.
  3. Vælg Fjern fra opkaldet.
  4. Vælg en eller flere af følgende muligheder i den dialogboks, der åbnes:
  • Hvis du kun vil fjerne en deltager, skal du vælge Fjern.
  • Hvis du vil fjerne en deltager og rapportere, at vedkommende udviser krænkende adfærd, skal du vælge Udfyld en rapport om krænkende adfærd.
  • Sørg for, at en deltager ikke kan deltage i det samme møde igen, ved at vælge Bloker.
    • Vigtigt! Hvis du blokerer en bruger, blokeres vedkommende kun fra det aktuelle møde eller samtidige møder, som bruger den samme mødekode. Vedkommende kan stadig deltage i andre møder, hvor du er vært. Hvis du vil tillade, at brugeren igen kan deltage i et møde, som vedkommende er blokeret fra, skal vedkommende manuelt inviteres til mødet igen.

Google Workspace for Education-brugere: Hvis en deltagers anmodning om at deltage i et møde afvises to gange, kan vedkommende ikke anmode om at deltage i mødet igen. I disse tilfælde kan mødearrangøren manuelt invitere deltageren til at deltage i mødet igen.

Afslut møde for alle

Vigtigt! Værtsadministration skal være aktiveret, før du kan bruge Afslut møde for alle.

Værter kan afslutte mødet for alle i et Google Meet-møde. "Afslut møde for alle" afslutter mødet og fjerner automatisk alle deltagere, så værterne ikke behøver at fjerne deltagere manuelt.

Optimale løsninger

• Deltagere kan få adgang til mødelinket for et møde, der er afsluttet, men kan ikke deltage, før mødeværten genstarter mødet. Mødet genstarter automatisk, når værten deltager igen.
  • Administratorer kan deaktivere "Opret et møde" for elever, så eleverne ikke kan få adgang til funktionen til mødeafslutning for at starte eller afslutte møder.
  • Nogle Workspace-administratorer i visse Workspace-udgaver kan afslutte et møde med værktøjet til sikkerhedsundersøgelse. Se, hvordan du bruger undersøgelsesværktøjet.
  • Opret et nyt møde, hver gang du vil afholde et møde med en anden gruppe deltagere. Når du genstarter et afsluttet møde, kan alle tidligere deltagere deltage i det.

Sådan afslutter du et møde for alle:

1. Klik på Forlad opkald Læg på nederst på skærmen.
  2. Klik på Afslut møde for alle i det vindue, der vises.
  3. Hvis du vil forlade mødet, men ikke afslutte det for alle, kan du klikke på Forlad møde.

Tip! "Afslut møde for alle" afslutter også åbne grupperum. Hvis der er mange åbne grupperum, afsluttes hovedrummet først, og der kan gå op til et par minutter, før alle andre grupperum afsluttes.