Överföra ett möte mellan enheter

Du kan gå med i ett videomöte i Google Meet och överföra smidigt mötet mellan enheter som en dator, telefon eller surfplatta med Android eller iOS. På så sätt kan du hålla en pågående konversation utan att oroa dig för att missa viktig information.

Om du till exempel pendlar till jobbet och går med i ett möte på din mobila enhet kan du överföra mötet till datorn på jobbet och fortsätta konversationen utan att behöva lägga på eller gå med på nytt.

Överföra ett möte till en annan enhet

Viktigt! Läs om att gå med i möten.

1. Öppna Google Meet på den andra enheten.
  2. Välj det aktuella mötet.
  3. Välj Byt här.

Tips! När du överför mötet kopplas mötet på den ursprungliga enheten bort.

Så här behåller du mötet på båda enheterna:

1. Öppna Google Meet på den andra enheten.
  2. Välj det aktuella mötet.
  3. Välj Gå med här också under Andra alternativ för att gå med.