Overfør møter mellom enheter

Du kan bli med i videomøter i Google Meet og enkelt overføre møtet mellom enheter som datamaskiner, Android- eller iOS-mobilenheter og nettbrett. Dermed kan du fortsette en pågående samtale uten å bekymre deg for at du mangler viktig informasjon.

Hvis du for eksempel reiser til jobb og blir med i et møte via en mobilenhet, kan du overføre møtet til datamaskinen på jobben for å fortsette samtalen uten å legge på eller bli med på nytt.

Overfør møter til andre enheter

Viktig: Finn ut hvordan du blir med i møter.

1. Gå til Google Meet på den andre enheten.
  2. Velg møtet du er med i for øyeblikket.
  3. Velg Bytt her.

Tips: Når du overfører møtet, blir møtet på den opprinnelige enheten koblet fra.

Slik beholder du møtet på begge enhetene:

1. Gå til Google Meet på den andre enheten.
  2. Velg møtet du er med i for øyeblikket.
  3. Under «Andre alternativer for å bli med» velger du Bli med her også.