Kokouksen siirtäminen laitteiden välillä

Google Meet ‑videokokouksen voi siirtää vaivatta laitteiden, kuten tietokoneen sekä Android- tai iOS-mobiililaitteen tai ‑tabletin, välillä. Keskustelu voi siis jatkua ilman huolta keskeytyksistä.

Jos esimerkiksi olet työmatkalla ja liityt kokoukseen mobiililaitteella, voit siirtää kokouksen tietokoneelle toimistolle saapuessasi, eikä keskustelua tarvitse keskeyttää.

Kokouksen siirtäminen toiselle laitteelle

Tärkeää: Lue lisää kokoukseen liittymisestä.

1. Siirry toisella laitteella Google Meetiin.
  2. Valitse käynnissä oleva kokous.
  3. Valitse Vaihda laitetta.

Vinkki: Kun siirrät kokouksen, alkuperäisellä laitteella oleva kokous päättyy.

Jos haluat pitää kokouksen käynnissä molemmilla laitteilla:

1. Siirry toisella laitteella Google Meetiin.
  2. Valitse käynnissä oleva kokous.
  3. Valitse "Muut liittymisvaihtoehdot" ‑kohdasta Liity myös tällä laitteella.