Transferir una reunió entre dispositius

Pots unir-te a una videotrucada a Google Meet i transferir-la fàcilment entre dispositius com ara un ordinador, o un mòbil o una tauleta Android o iOS. Així, pots mantenir una conversa en curs sense preocupar-te de perdre't informació important.

Per exemple, si t'estàs desplaçant a la feina i t'uneixes a una reunió al dispositiu mòbil, pots transferir-la a l'ordinador de la feina per continuar la conversa sense haver de penjar-la o de tornar a unir-t'hi.

Transferir una reunió a un altre dispositiu

Important: obtén informació sobre com pots unir-te a una reunió.

1. A l'altre dispositiu, ves a Google Meet.
  2. Selecciona la reunió en què estàs participant.
  3. Selecciona Canvia aquí.

Consell: quan transfereixis la reunió, es desconnectarà la participació en el dispositiu original.

Per mantenir la reunió als dos dispositius:

1. A l'altre dispositiu, ves a Google Meet.
  2. Selecciona la reunió en què estàs participant.
  3. A "Altres opcions per unir-se", selecciona Uneix-me aquí també.