Sæt felter sammen i par i Google Meet

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig på computer.

I kan nu parre felter med hinanden i et Meet-opkald.

Du kan parre felter med henblik på:

• At vise felter for en deltager i opkaldet og vedkommendes tegnsprogstolk.
  • At gøre videofelter synlige for andre deltagere i opkaldet, når mindst ét af de parrede felter taler.
  • At vise begge deltageres parrede felter.

Når en deltager i et opkald med parrede felter taler, fremhæves begge parrede felter og er synlige for opkaldsdeltagerne. Parringsfelter er ikke tilgængelige i optagelser eller grupperum.

Send en anmodning om parring

Deltagerne i et opkald kan sende anmodninger om parring.

1. Åbn deltagerlisten i et møde.
  2. Find den person, du vil parres med, på deltagerlisten.
  3. Ud for vedkommendes navn skal du klikke på menuen og derefter Anmod om parring af jeres felter.
    • Personen kan acceptere eller afvise anmodningen om parring af felter.
  4. Når personen accepterer din anmodning, vises du som parret. Du kan:
    • Tjekke deltagerlisten: Du kan se parringsikonet Share link, der viser, at du er parret. Hvis du holder markøren over navnet, vises navnet på den person, du er parret med.
    • Tjekke felterne:
      • I har det samme parringsikon Share link i felterne. Begge jeres navne vises også ud for parringsikonet Share link på feltet for parringen.
      • Andre deltagere i opkaldet kan se dit videofelt ud for dit parrede videofelt. Når en af jer taler, kan I begge se en blå kant omkring felterne.
    • Slå undertekster til: Parret tilstand vises også i underteksterne.

Tip! Hvis en anmodning ikke accepteres, kan du annullere den. Send derefter en ny anmodning til en anden deltager i opkaldet. Du kan kun have én afventende anmodning ad gangen.

Modtag en anmodning om parring af felter

Hvis du modtager en anmodning om parring, kan du acceptere, afvise eller ignorere anmodningen.

1. Når du er i et møde, kan du se en notifikation nederst til højre.
  2. Vælg en af mulighederne i notifikationen:
    • Acceptér: Feltparringen oprettes.
    • Afvis: Afsenderen modtager en besked om, at anmodningen er blevet afvist.

Modtag flere anmodninger om parring af felter

Du kan modtage flere anmodninger om at parre felter og beslutte, hvilken af dem du vil acceptere.

1. Når du er i et møde, kan du se en notifikation nederst til højre, når nogen vil parre felter med dig.
  2. Klik på Se for at se flere deltagere i opkaldet.
    • Du kan se en liste over opkaldsdeltagere, som har sendt dig en anmodning om parring.
    • Du kan kun parre felter med én person.
  3. Klik på Acceptér ud for navnet for at parre felter.

Tips!

• Hvis en deltager i opkaldet accepterer en anden anmodning om parring af felter, ophæves parringen med det senest parrede felt.
  • Når du fjerner parringen af felter med en deltager i opkaldet, modtager vedkommende en besked om, at vedkommendes felt ikke længere er parret.
  • Deltagere med parrede felter kan bruge funktionen til fjernelse af parring.
  • Når en opkaldsdeltager med parrede felter taler, vises de parrede felter på skærmen.

Fjern parring af felter

Sådan fjerner du parringen af dit felt:

1. Find den person, du har parret med, på deltagerlisten.
  2. Til højre ud for personens navn skal du klikke på menuen og derefter Fjern parringen af dine felter.