Vincular requadres a Google Meet

Important: aquesta funció només està disponible en ordinadors.

Ara pots vincular requadres entre ells en una trucada de Meet.

Pots vincular requadres per:

• Mostrar junts el requadre d'un participant de la trucada i el del seu intèrpret de llengua de signes.
  • Fer que els requadres de vídeo siguin visibles per a la resta de participants de la trucada quan parli almenys un dels participants amb el requadre vinculat.
  • Mostrar els subtítols dels dos participants amb els requadres vinculats.

Quan parli un participant de la trucada amb el requadre vinculat, els dos requadres vinculats es destacaran i seran visibles per als participants de la trucada. La vinculació de requadres no està disponible per a les gravacions ni per a les sales desdoblades.

Enviar una sol·licitud de vinculació del requadre

Els participants d'una trucada poden enviar sol·licituds per vincular requadres.

1. En una reunió, obre la llista de participants.
  2. Cerca-hi la persona amb qui vols vincular-te.
  3. Al costat del nom, fes clic a Menú i, a continuació, Sol·licita vincular els requadres.
    • L'altra persona pot acceptar o rebutjar la sol·licitud de vinculació del requadre.
  4. Quan l'accepti, se us mostrarà com a vinculats. Pots:
    • Consultar la llista de participants: trobaràs la icona de vinculació Share link que mostra que estàs vinculat. Si hi passes el cursor per sobre, es mostrarà el nom de la persona amb qui està feta la vinculació.
    • Consultar els requadres:
      • Teniu la mateixa icona de vinculació Share link als requadres. Els noms de tots dos també es mostren al costat de la icona de vinculació Share link al teu requadre vinculat.
      • La resta de participants de la trucada poden veure que el teu requadre de vídeo està al costat del requadre de vídeo vinculat. Quan un dels dos parleu, es posarà una vora blava al voltant dels requadres de tots dos.
    • Activar els subtítols: l'estat de vinculació també es mostra als subtítols.

Consell: si no s'accepta una sol·licitud, pots cancel·lar-la. Tot seguit, envia una nova sol·licitud a un altre participant de la trucada. Només pots tenir una sol·licitud pendent alhora.

Rebre una sol·licitud per vincular el requadre

Si reps una sol·licitud per vincular el teu requadre, pots acceptar-la, rebutjar-la o ignorar-la.

1. En una reunió, a la part inferior dreta, trobaràs una notificació.
  2. Selecciona-hi una opció:
    • Accepta: els requadres es vinculen correctament.
    • Rebutja: el remitent rep un missatge per informar-lo que la seva sol·licitud s'ha rebutjat.

Rebre diverses sol·licituds per vincular el requadre

Pots rebre diverses sol·licituds per vincular el teu requadre i decidir quina vols acceptar.

1. En una reunió, a la part inferior dreta, veuràs una notificació quan algú vulgui vincular el requadre amb tu.
  2. Per mostrar diversos participants de la trucada, fes clic a Mostra.
    • Obtindràs una llista dels participants de la trucada que t'han enviat una sol·licitud per vincular el requadre.
    • Només pots vincular el requadre amb una persona.
  3. Per vincular-lo, al costat del nom, fes clic a Accepta.

Consells:

• Si un participant de la trucada accepta una segona sol·licitud per vincular el requadre, se'l desvincularà de l'últim requadre vinculat.
  • Quan desvinculis el teu requadre del d'un participant de la trucada, l'altra persona rebrà un missatge en què se l'informarà que el seu requadre ja no està vinculat.
  • Els participants de la trucada que tinguin el requadre vinculat poden utilitzar la funció de desvincular.
  • Quan parli un participant de la trucada amb el requadre vinculat, els requadres vinculats es mostraran a la pantalla.

Desvincular requadres

Per desvincular el teu requadre:

1. A la llista de participants, cerca la persona amb qui tens el requadre vinculat.
  2. A la dreta, al costat del nom de l'altra persona, fes clic a Menú i, a continuació, Desvincula els requadres.