Bruk reisemodus for møter

Viktig:

• Denne funksjonen er kun tilgjengelig for møter via mobilenheter.

Med reisemodus kan du delta i møter mens du går, sitter i bilen eller bruker offentlig transport. Denne funksjonen gir bare lyd og har store knapper for anropskontroll som er enkle å trykke på, noe som gir færre distraksjoner.

Om funksjonen:

• Slår av kameraet og tillater ikke at du sender eller mottar video.
  • Bruker mindre data.
  • Har store knapper for Kutt lyden , Rekk opp hånden Hand Raise, Lyd (der du kan velge lydkilde eller slå av lyden) og Avslutt samtale .
  • Inneholder en valgfri Vis presentasjonen-knapp som du kan slå av eller på.
    • Trykk på Vis eller Avslutt fullskjerm for å gå tilbake.
  • Gir deg mulighet til å bli med i grupperom og bli værende i dem når du bytter til reisemodus.

Bli med i møter via reisemodus mens du er på farten

Meet registrerer bevegelse og foreslår at du bytter til reisemodus. Trykk på Start i forgrunnsvinduet.

Slå av forslag om reisemodus

1. I mobilappen, når du ikke er i et møte, trykker du på menyen og så Innstillinger og så Møteinnstillinger.

2. Slå av Bruk reisemodus automatisk .

For Business- og EDU-brukere:

1. I mobilappen, når du ikke er i et møte, trykker du på menyen og så Innstillinger og så Generelt.

2. Slå av Bruk reisemodus automatisk .

Slå på forslag om reisemodus

1. I mobilappen, når du ikke er i et møte, trykker du på menyen og så Innstillinger og så Møteinnstillinger.

2. Slå på Bruk reisemodus automatisk .

For Business- og EDU-brukere:

1. I mobilappen, når du ikke er i et møte, trykker du på menyen og så Innstillinger og så Generelt.

2. Slå på Bruk reisemodus automatisk .

Velg reisemodus manuelt

Nederst på skjermen i et møte trykker du på Flere kontroller og så Reisemodus .

Slå av reisemodus

Trykk på Slå av reisemodus på banneret øverst.

Tips: Når du avslutter reisemodus, er kameraet som standard slått av. For å slå på kameraet trykker du på Kamera Camera.